Яко PHUN
Място за разтоварване на умствения багаж на потребителят! Вицове-мицове, клипове, закачалки за откачалки и тем подобни яко къртещи фаянса на комшията нещица.
jerry написа: Знaчи говориш зa митйо пищовa
Я кaжи нещо зa хърбите?
Ми, следвайки същата логика, под малък камък - малка риба....
Шегувам се, разбира се. Всеки знае, че това не е вярно. Не ми е известна такава зависимост. Имаше нещо за краката и носовете, ама ..... айде стига, че много се отклонихме от темата.
JIVODER написа:имаше подобна глупост и за умрялото котенце
ама в момента не ми се пише толкова дълъг разказ
Умряло, умряло, ама само то си знае колко рибки може да улови....
jerry написа: Знaчи говориш зa митйо пищовa
Я кaжи нещо зa хърбите?
Ми, следвайки същата логика, под малък камък - малка риба....
Шегувам се, разбира се. Всеки знае, че това не е вярно. Не ми е известна такава зависимост. Имаше нещо за краката и носовете, ама ..... айде стига, че много се отклонихме от темата.
JIVODER написа:имаше подобна глупост и за умрялото котенце
ама в момента не ми се пише толкова дълъг разказ
Умряло, умряло, ама само то си знае колко рибки може да улови....
sunshine написа:....Умряло, умряло, ама само то си знае колко рибки може да улови....
Само че може и да не може, ако му се падне някой голем рибок, да му счупи саксийката. А да не говорим, че някои "котенца" са толкова вмирисани на .... рибка, че едва ли ще могат да уловят каквото и да е
John3V написа:Така и така разводнихте темата на JIVODER ....
Е, добре де, повече няма да пиша в темата на JIVODER.... за да не я разводнявам, не че нещо ... говорете си по мъжки, явно не ви е до жени. Разбирам напълно - и на нас не винаги ни е до мъже
И все пак ми беше кеф да се включа
sunshine написа:
Е, добре де, повече няма да пиша в темата на JIVODER.... за да не я разводнявам, не че нещо ... говорете си по мъжки, явно не ви е до жени. Разбирам напълно - и на нас не винаги ни е до мъже
И все пак ми беше кеф да се включа
Е не бе включвай се но май ще е по добре да направа нови 2 теми
В които да са разделени бъзикните за мъже и жени
(спокойно мога да пиша и в двете І