Може да направим темата за такива новини. Ако някой има линк към няква забавна новина да поства в тая Тема

.:: wiSHmaKeR: направих темата "Важна". Действайте

съгласен съм с теб, че може да е монтаж но изглежда много яко!DeathLord написа:тва пък е толкова нагласено .. че нямам думи просто .. все едно му направи суплеса от изневиделица има 2-3 секунди .. на всичкото отгоре тоя подскача .. а е яко е да .. но не е направено като хората
тва се едно да кажете че кеча е фор риъл
Пука ли ти как е направено като изглежда брутално, а и затова темата е "Funy News".DeathLord написа:тва пък е толкова нагласено .. че нямам думи просто .. все едно му направи суплеса от изневиделица има 2-3 секунди .. на всичкото отгоре тоя подскача .. а е яко е да .. но не е направено като хората
да, така е!PoSSeSSeD написа:Пука ли ти как е направено като изглежда брутално, а и затова темата е "Funy News".DeathLord написа:тва пък е толкова нагласено .. че нямам думи просто .. все едно му направи суплеса от изневиделица има 2-3 секунди .. на всичкото отгоре тоя подскача .. а е яко е да .. но не е направено като хората
П.П. Сега съм забелязъл, че съм допуснал грешка в заглавието. Моля ако е възможно да се поправи наFunny News