Яко PHUN
Място за разтоварване на умствения багаж на потребителят! Вицове-мицове, клипове, закачалки за откачалки и тем подобни яко къртещи фаянса на комшията нещица.
в никакъв случай няма да ида, заради подигравкатао която си направиха с мен и сестра ми миналата година.Отиваме ... ама сестрата си беше забравила личната карта и си поръчваме ние две бири ония вика "имате ли 18" ... сестрата вика "да" ама нали си е забравила картата и ония не вярва и ни вика ... "ами съжелявам пийте капи!"
nefelen написа:в никакъв случай няма да ида, заради подигравкатао която си направиха с мен и сестра ми миналата година.Отиваме ... ама сестрата си беше забравила личната карта и си поръчваме ние две бири ония вика "имате ли 18" ... сестрата вика "да" ама нали си е забравила картата и ония не вярва и ни вика ... "ами съжелявам пийте капи!"
наистина подигравака! Но все пак да не забравяме, че и хората си вършат работата и ако ги хванат тях, че е продавала на малолетни тя ще го отнесе! Затова искат лични карти и 18 години.
аз също не мисля да стъпя понеже ми изглежда супер тъпо и пускат някви гадни чалги и на сичкото отгоре е с пластмасови столови и мааси което ще рече 4е е неодобно и е адска селяния