Яко PHUN
Място за разтоварване на умствения багаж на потребителят! Вицове-мицове, клипове, закачалки за откачалки и тем подобни яко къртещи фаянса на комшията нещица.
[Sz]T-Rex написа:да са е*а в простия .. не днес , а утре .. понеделник е предаването sry
btw Jerry ти от де знаеш че ми викат Козунака? .. ииии най-вероятно си бил на купон с някой от скейт парка .... там почти всички са ни фенове .. особенно Даката .. така му викат .. той ни е най-големият фен ... може би от него си чул , щото те ходиха на някъв купон оня ден и Даката ме викна , ма нещо не ми се ходеше
Там бяха скейтовете даката беше там иво беше там много народ имаше. Имаше адски много алкохол един пич го изнесоха и го изпратиха с таксито до тях щото неможеше да ходи по обясними алкохолни причини ами сигорно го познаваш един метъл с дълга коса и бодлива метълска гривна. Всички драйфахме през джама яко
тази събота от 12:00 (на обед) откриваме новият снимачен сезон заедно със SET .. който иска , може да дойде за публика .. ще се радваме да знаем , че имаме фенове
btw шоуто е гарантирано!
[Sz]T-Rex написа:тази събота от 12:00 (на обед) откриваме новият снимачен сезон заедно със SET .. който иска , може да дойде за публика .. ще се радваме да знаем , че имаме фенове
btw шоуто е гарантирано!
Кога, къде ще снимате а след това в коя кръчма ще полеете за добре свършената работа аз искам да дойда за публика ако може
а после в кръчма да се нашием искате ли?
тази събота от 12:00 на скейт парка .. за кръчмата няма да стане , щото имаме идея да правим много сериозно нараняващи простоии , което значи , че може някой да си тръгне със счупена част от тялото .. т.е. ше сме много изморени , а аз после ще ходя на репетиции , така , че мен не ме бройте ако ще има кръчма .. виж ще говоря с другите
бая станахме .. MVT - 7 човека + SET - 5 човека = 12 ... предложих им да се съюзим и с още едни (SHT) които бяха само 3ма , но всички бяха на 1 мнение "Не , много ставаме".
Иначе GL на EXO
шоуто стана мега яко .. имахме 1 пътническа чанта с принадлежности (като се почне от боксови ръкавици , клавиетура , каски и сякви таива лайна , и се стигне до тротинетка , скейт , ролери и рядко олигуфренично колело с детска бибитка) , RetarDeD oт MVT счупи ухото на Zloster докато се пребиваха (Злостър с боксовите ракъвици а RetarDeD с клавиетура май беше)..ае воабще яко шоу беше..така , че скоро очаквайте "The First Explosion" филма
май филм няма да има , щото ме мързи да го направя а и имаме проблем с ъплоуда, но благодарение на sawo , този проблем ще бъде разрешен.Така , че който се интересува , тук ще давам линкове към филми и клипчета на SET.
нещо не мога да качвам никъде , иначе с удоволствие .. не знам що така се бъгна ,ама както си качвах и изведнъж спря и от тогава не иска да се конектне на никъде и с никоя програма..пробвал сам на 4-5 места с 3-4 програми и не става :[ .. ако някой може да ми помогне , ще ги кача нямате грижа