Фитнес мания

Всичко свързано с всякакъв вид спорт ...повишаване на тонуса и елексири за душата и тялото : )
Публикувай отговор
Аватар
DarkMaster
bandit
bandit
Обратна връзка:

Мнение от DarkMaster »

NightWolf` написа:И може би най-здравословното!
Тук може да се поспори но не искам :wink: Не е здравословно :!: За ефикасно не знам ,но ако кажеш ,4е кофейнът е здравословен ?!!
Аватар
Baev
HOOLIGAN
Обратна връзка:

Мнение от Baev »

Айде да си говорим направо :

DarkMaster , ако искаш да си сигурен , че отслабваш здарословно ,
отиваш и си правиш пълни изследвания. След това при лекар /диетолог/ и
той ти изготвя възможно най-здравословната и ефикасна диета.

cavenagi , всеки си има определена структура. Различно горене на
мазнини и време за обработка на въглехидрати.

Моя съвет към всички които искат да отслабнат : ВОЛЯ , РЕДОВНО СПОРТУВАНЕ И НИСКО КАЛОРИЧНА ХРАНА!
Последно промяна от Baev на Пет Юли 08, 2005 20:55 pm, променено общо 1 път.
mitakoff
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от mitakoff »

аз към кафето и аспирина добавям и по 25 мг ефедрин :) увеличава издръжливостта с около 250-300% ако бягаш 5 обиколки бягаш 15 убива глада не дехидратира силен маститен метаболизатор (по-добър от choline bitartrate) и не се препоръчва за хора със слаби сърца :) имам един роднина кардиолог каза, че в дози до 50 мг дневно няма никакви рискове. странични ефекти няма
Аватар
Baev
HOOLIGAN
Обратна връзка:

Мнение от Baev »

Голяма ръка - голям корем :arrow: Блахххх ужас
mitakoff
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от mitakoff »

cavenagi написа:
mitakoff написа:аз към кафето и аспирина добавям и по 25 мг ефедрин :) увеличава издръжливостта с около 250-300% ако бягаш 5 обиколки бягаш 15 убива глада не дехидратира силен маститен метаболизатор (по-добър от choline bitartrate) и не се препоръчва за хора със слаби сърца :) имам един роднина кардиолог каза, че в дози до 50 мг дневно няма никакви рискове. странични ефекти няма
4oвек когато преди две години релефа ми бе мания съм стигал до 30-обиколки на стадиона най-горното , а рекорда ми за средно разтояние е 4км за 16.54 това са 10 обиколки и този рекорд го постигнах 1 месец след като взимах ефедрин(прекратих приема му) ,прави сметка .ефидрина раз6ирява бронхите и по-добре дишаш (малко изказването е с по елементарен изказ , но мноо може да се пише ,а пък не искам да ми излизат мазоли на пръстите).Сега знаеш ли от къде да си взема ефидрин?
30 обиколки ти ме утрепа бе :) по-добре се диша да мисля че се използваше против астма. ми по принцип не мога да ти кажа директно съжалявам :) иди в залата до езерото и поразпитай то там са на хапчета и инжекции на корем Не може да нямат :)
между другото чувал съм че колоездачите гълтали по половин блистер (половин грам!!!!!!) ефедрин :) смятай
mitakoff
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от mitakoff »

само недей смесва с кленбутерол да не стане лошо. аз по принцип съм по мързелив не ходя да бягам ама на пътеката в универсалния издържам час и 27 минути и изпивам 2 литра вода. вземах 25 мг преди тренировка и 25 мг след за убиване на глада.
кленбутерола също е добър защото при него качваш и чиста мускулна маса, докато сваляш, продава се свободно не е вреден ама ефедрина си е по-ефективен.
Аватар
Baev
HOOLIGAN
Обратна връзка:

Мнение от Baev »

Ш-ш-ш вие засенчихте олимпиядата бе :lol:
mitakoff
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от mitakoff »

4 кафета и ти издънват допинг теста :) така съм чувал от хора доста навътре :) аз чак дотам нямам намерение да стигам
mitakoff
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от mitakoff »

и вместо ефедрин пробвай с кленбутерол. аз неска минах на кленбутерол и е почти същото само дето няма сърцепляс.
mitakoff
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от mitakoff »

от брофа. той го продава по 5 лева, в аптеките го има по 2.70. ама стига за около седмица-10 дена :) комбинира се с л-карнитин и се бяга с него.
mitakoff
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от mitakoff »

cavenagi написа:ok преди го взимах от София ,но в СЗ малко се крият тея мишки и не съм и търсил ,а за клембутерола маи и имаше на сироп ,но като слушам ефекта е по-слаб от този на ефидрина -пло4ки само с тез боклуци мои да стане или да ходи6 гладен като ку4е и после от 41-42 ръка 36 тъй е праветв сметка тези броилери(културистите) хем ръка 47-50 за българските и преси и вси4ко страшен релеф и после ама ний нищо не взимаме само на кисело мляко ,то е генетика абе кво се лъжем тея са направо конкуренти на Химко-Враца!!
кленбутерола си има анти-катаболен ефект. не губиш мускулна маса докато сваляш мазнини.
Аватар
GIGABYTE*
Потребител
Потребител

Мнение от GIGABYTE* »

mitakoff по колко и кога се приема кленбутерола че ме мързи да ходя до брофа, а и тоя дето е в аптеките по кво се различава от тоя при брофа освен по цената
mitakoff
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от mitakoff »

няма никаква разлика ! на една българска фирма е НИХФИ се казва фирмата. от китайския недей купува чувал съм че не хващал. ами зема се по следния начин:
1 ден - 1 таблетка
2 ден - 2 таблетки
3 ден - 3 таблетки
4 ден - 4 таблетки
5 ден - 5 таблетки
6-14 ден - 5 таблетки
15 ден - почивка
16 ден - 5 таблетки
и така редуваш през ден до когато си искаш

когато се зема от втория ден земаш една сутрин и една вечер
след първия делиш приема на сутрин и вечер така е по-ефикасно
Аватар
Baev
HOOLIGAN
Обратна връзка:

Мнение от Baev »

Абе виждам , че сте доста навътре с добавките , но редовни ли сте в фитнес залата :twisted:
mitakoff
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от mitakoff »

не само жулим добавки и лежим :) то се ще стане нещо нещо.
Публикувай отговор