Метълите насам!!
-
- Начинаещ
Само да попитам знаете ли откъде идва знакът на Хеви Метъла: дясната ръка свита в юмрук като показалецът и палецът сочат на пред.....от Англия...според мен...
Ведна война ... ,англичаните били 3000 а французите 12 000 ,французите ги били приклещили в една долина и вечерта им пратили посланник който да им каже че ако не се предадът още същата вечер на другия ден ще ги избият ,като на стрелците с лък щели да им отсекът двата пръстта с които пускали стрелите....
На другия ден понеже долината..била в полза на Англичаните и при нападение от французите....графът който ги ръководел Бусоко знаел че стрелците на англичаните ще ги поразят и понеже долината е тясна при нападение на 12 000 французите в тая теснотия ще се стъпчат по между си .....заповядал да оставят Англичаните да атакуват първи понеже Английските войски настъпвали на френска територия ....По обяд пристигнал куриер от Англия който им предал писмо от крал Хенри в което се заповядвало веднага тези 3000 да атакуват французите...без значение че французите са 12000...и понеже Англичаните знаели че ако в тая долина французите ги нападнат с конницата си и после пехотата..,ще ги обстрелят със стрели и в тясната долина конете ще хвърлят ездачите си които ще бъдат смазани от собствената си пехота...решили да предизвикат французите като от хълма на долината към 1000 англичани им показвали юмрък свит с двата пръста...по тази начин ги предизвиквали да изпълнят заканата си от снощи която им пратили...един херцог от армията на Бусико не издържал на тези подигравки...и нападнал без разрешение ..щом нахлул в долината ,англичаните го обстреляли със стрели ..като видели че французи умират ,пехотата им се втурнала да им помага ,но вместо това да им помогне в тясната долина те стъпкали сънародниците си и Англичаните ги разбили без проглем....
Значи знакът юмрук с два пръста напред според тази битка иде от там..благодарение на този знак армия от 3000 е разбила армия от 12000....и както се пее от Helloween :.. Metal is the law ..
Ведна война ... ,англичаните били 3000 а французите 12 000 ,французите ги били приклещили в една долина и вечерта им пратили посланник който да им каже че ако не се предадът още същата вечер на другия ден ще ги избият ,като на стрелците с лък щели да им отсекът двата пръстта с които пускали стрелите....
На другия ден понеже долината..била в полза на Англичаните и при нападение от французите....графът който ги ръководел Бусоко знаел че стрелците на англичаните ще ги поразят и понеже долината е тясна при нападение на 12 000 французите в тая теснотия ще се стъпчат по между си .....заповядал да оставят Англичаните да атакуват първи понеже Английските войски настъпвали на френска територия ....По обяд пристигнал куриер от Англия който им предал писмо от крал Хенри в което се заповядвало веднага тези 3000 да атакуват французите...без значение че французите са 12000...и понеже Англичаните знаели че ако в тая долина французите ги нападнат с конницата си и после пехотата..,ще ги обстрелят със стрели и в тясната долина конете ще хвърлят ездачите си които ще бъдат смазани от собствената си пехота...решили да предизвикат французите като от хълма на долината към 1000 англичани им показвали юмрък свит с двата пръста...по тази начин ги предизвиквали да изпълнят заканата си от снощи която им пратили...един херцог от армията на Бусико не издържал на тези подигравки...и нападнал без разрешение ..щом нахлул в долината ,англичаните го обстреляли със стрели ..като видели че французи умират ,пехотата им се втурнала да им помага ,но вместо това да им помогне в тясната долина те стъпкали сънародниците си и Англичаните ги разбили без проглем....
Значи знакът юмрук с два пръста напред според тази битка иде от там..благодарение на този знак армия от 3000 е разбила армия от 12000....и както се пее от Helloween :.. Metal is the law ..
- painkilller
- Holy Diver
-
- Начинаещ
А да имаш инфо на ДИО как му е дошла идеята да го направи това на концерта....понеже това което преразказах за този метъл символ го гледах от Дискавъри Американска телевизия.....и този сблъсък между 3000 Англичани срещу 12000 Французи....и съответно как са ги разгневили Англичаните....че възможноли е ДИО да го е гледал това за английските стрелци с лък...и техните пръсти...които използвали за да дразнят французите ..след като самите те им го предлагат като наказание....painkilller написа:Знакът го е измислил ДИО!За пръв път го показва на един свой концерт и публиката в екстаззззззззззззззз!!!
\../ \../ \../
- painkilller
- Holy Diver
- jerry
- Старо куче медалист
- Местоположение: S. Wind Основен Клас: Mage Слабост: Mele Damge Питие: Бира
-
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
- BoJaNa
- Lady Spam
- Обратна връзка:
-
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
- BoJaNa
- Lady Spam
- Обратна връзка:
-
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
аз не ползвам наркотици не ме разбирай погрешно.. просто исках да кажа че има начин .. по който никва миризма да не усетиш
- ами не.. отивам за да си направя шоуто .. отивам да послушам една от любимите си групи да ги видя на живо да изживея тая лудница дето я гледам по концертите ..
- миризмата ми е най малкия проблем на мен
- ами не.. отивам за да си направя шоуто .. отивам да послушам една от любимите си групи да ги видя на живо да изживея тая лудница дето я гледам по концертите ..
- миризмата ми е най малкия проблем на мен
- shaffer
- Потребител
- Обратна връзка:
т'ва за корн е яко в смисл мисля да отида щото 99-2000 ги слушах много яко ... и първите 4 албума са меко казани ДОБРИ а до колкото метълски концерт то не се ли усети потта и смърдящата обстановка ... то тва си му е чара който не иска ... ходи в паралах при гладко избръснатите и епилирани "пичове"
http://nirvana.bol.bg - EVEEEEEERR
- BoJaNa
- Lady Spam
- Обратна връзка:
хахахах
Имах съвсем друго в предвид .... в смисъл, че като се вземе в предвид жегата, която е навсякъде, представи си какво чудо ще е в тази зала като се съберат "изпращели метали" (като в "изпращели метали" вкючвам и себе си) и всеки от тях запали по някой фас и става бахти спека
много по - яко щеше да е ако е на някой стадион (примерно), но за сметка на това ако Rammstein се объркат да дойдат ще съм на първа линия, ако ще и в някой градски кенеф да им е концерта!

- painkilller
- Holy Diver
- BoJaNa
- Lady Spam
- Обратна връзка:
- [Sz]T-Rex
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
м/у другото искам да ви уведомя , че Стара Загора се снабди с група , правеща музика стил emocore .. който не знае какво представлява emocore стила нека потърси нещо на групите Finch и/или Armor For Sleep. (нещо средно между пънк и метал .. не знам точно и аз .. стиловете ги бъркам , така че уверете се най-добре сами)
Старозагорската група се казва Heart-oFF
oфициален сайт , metalfist.com информация за групата

Старозагорската група се казва Heart-oFF