Феновете на Ливърпул заради Майкъл Шийн ,ще дойдат озверели в София за да си отмъстят ,ако не бъде депортиран в Англия в близките дни.
В момента в Ливърпул тече кампания за депортирането му в официалния им сайт пише за нея ,даже и по Скат към 22:00 излъчиха материали за това.
Местните хулигани се бяха заканили да потрошат Българите в Англия ,заради Шийн ,сега им се удава и случай да го направят.....преди 3 години в Банкок двама англичани от Ман Юнт се бяха сбили с местните и имало някакъв абсурден закон за наказание бой с тояга по ръцете, който изпълнило правосъдието в Банкок,след това в Манчестър разпилиляха всякакви китайци и подобни от бой...заради това,в Лондон феновете на Уест Хам отрязаха главите на 7 японеца от якудза преди 8 години за саботаж на тока....
Това феновете на Ливърпул да почнат да пердашат българи из Англия е напълно сериозно а на мача в София задължително ще се стигне до бой ,причината я казах Майкъл Шийлд ....
Колкото до мача Ливърпул ще ги отнесе с по 5 гола разлика и в двата мача
ЦСКА миналия сезон направиха фурор в канал 3 почти през три кръга ги въртяха за уговорки в медията на Диков,
Докато Ливърпул вдигна купата на КЕШ и то с игра разбиваща главоломно всичко наред до последния момент,
Не очаквайте турнирни игри от рода на с две победи от по 1:0 и ги отстраняваме тотален футбол ще има ,както Ливърпул-Левски или Челси-Левски с отбелязване на максимален брой голове....
Барош Крауч и другите освен титулярните си заплати и за всеки отбелязан гол получават премии ..в смисъл 20 гола за целия сезон трябва да отбележат на всички фронтове ..почва се с корумпираните ЦСКА това отбелязване и от 10 нагоре ще се отчита но за тотален нокаут по БГ мафията 10 е точния общ резултат.
Колкото "Ф.К. Левски" направи нещо, толкова и Чорбата ще успее да ги победи.Пристрастията ми са за Ливърпул (my favorite team), не ми пука че играят срещу българи няма да викам за наще (ако бяха беройци е друг въпрос) искам да ги забият с 5:0 в дън земя, да видят колко струва нашия шампион, че после Славков да ходи да се разправя с УЕФА да видим как ще стане да отстраним Европейския Шампион без пари под масата.Там СИК и ВИС2 нямат глас, мутрите на Батето няма да могат да правят, както до сега "Уговорки" с другите собственици на БГ отбори.След като мотото на Загорка "Честна игра, истински футбол" се осъществи, тогава почвам да тача родните клубове.И нека Волен пумияра да ме съди, не ме интересува.
"Надежди всякакви тук оставете"
ахахах не Стойчо Младенов ами 22 Стойчовци да играят едновременно резултата ще е плачевен, но не и изненадващ...
@Beast of West Ham според мене резултата няма да е в баскетболен стил (не че не могат да го постигнат) но отначало Liverpool ще побягат както те си знаят в Англия и на 15та минута футболистите на нашия шампион няма да могат въздух да си поемат, а през т'ва време ще са назад 1-2 гола и до края на мача ливърпулци няма за какво да се морят просто ще си направят нещо като тренировчица и малко игра на сандър, после ще се изкъпят и ще си хванат самолета за Англия, а нашите ще останат с пръст в уста чудейки се защо никой не ги е предупредил, че тая игра не е за малки деца..