Колите(по-такивата) в нашата родина
- sinister_shadow
- Потребител
- angel
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
Хехе, може да кажем, че и българин ще купи Ferrari( концерна)odllo написа:А да имаме случайно Макларън СЛР също ... Ламборджини Галардо и Мурсиелаго(вече е само спомен де) също в софия има и Астън Мартин ДБ9 което е страшна кола друго друго разпраят че щели да вкарват Бугати Вейрон(най-мощната кола в серийно производство-1001 коня) абе не ми разпраяйте с тия мишки(порше Кайен или тем подобни)Инфинити даже няма такъв джип.Другото което е изобщо не разбрах от къде на къде реши да споменеш Ауди-тата А4 и А8 на Капачката дето са като тия аудита ги има под път и над път особено А8.Ае кво се разпраям изобщо в софия карат коли дето струват майка си и баща си.Поне един Кадилак да имаше Джип в стз да му се радвам.
А за бугатито, брато, не е серийно производство и дори не се продава. фирмата постоянно отлага излизането Й
Infiniti не са джипове, хахахаха, еми значи трябва да кажа да продадът наш'то QX45 дорде е още в GA, че да не плащаме работите на митницата. Само щи кажа, че новото инфинити QX56 е по-голямо от Hummer H1/2/3
Сравнявал съм ги live черното инфинити с H3 u H2
- crazy_dog
- Потребител
- Обратна връзка:
odllo извиняваи но до колкото разбрах се говори за коли които са в Стара Загора, а тук няма SLR McLaren. Те са 1 или 2 в цяла България
За Бугатите много ама много ме съмнява да вкарата такава кола в страната и както каза angel те се правят само по поръчка и хората чакат с години да си вземат готовите коли. Някъде четах, че точно като са обявили за Бугати веирон вече е ималко към 300 човека които са дали капаро за първите бройки 

-
- Потребител
- Обратна връзка:
angel джип инфинити имаше един в софия сив това го помня, ама кайена си е много по-джип от онзи. ако искаш снимка от нета мога да ти извадя да го видиш. иначе СЛ-ите ... единия вече е бракуван, тъй че са "само" два. аа и кадилак има. един златист доста огромен до търговската все седи спрян може би собственика му там живееangel написа:Хехе, може да кажем, че и българин ще купи Ferrari( концерна)odllo написа:А да имаме случайно Макларън СЛР също ... Ламборджини Галардо и Мурсиелаго(вече е само спомен де) също в софия има и Астън Мартин ДБ9 което е страшна кола друго друго разпраят че щели да вкарват Бугати Вейрон(най-мощната кола в серийно производство-1001 коня) абе не ми разпраяйте с тия мишки(порше Кайен или тем подобни)Инфинити даже няма такъв джип.Другото което е изобщо не разбрах от къде на къде реши да споменеш Ауди-тата А4 и А8 на Капачката дето са като тия аудита ги има под път и над път особено А8.Ае кво се разпраям изобщо в софия карат коли дето струват майка си и баща си.Поне един Кадилак да имаше Джип в стз да му се радвам.
А за бугатито, брато, не е серийно производство и дори не се продава. фирмата постоянно отлага излизането Й
Infiniti не са джипове, хахахаха, еми значи трябва да кажа да продадът наш'то QX45 дорде е още в GA, че да не плащаме работите на митницата. Само щи кажа, че новото инфинити QX56 е по-голямо от Hummer H1/2/3
Сравнявал съм ги live черното инфинити с H3 u H2
- angel
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
Вярно е че Cayenne е по-добре изглеждащ и с по-добри характеристики от QX-a, ама ако си влизал в Porsche-to & Infiniti-to
повярвай ми много по-удобно е инфинитито.
Cadillac-a го зная, ама собственика му се изживява сякаш кара Escalade. Оня ден се засякохме на светофар и той свалил прозореца (на вънка беше мн горещо) и се кефи кат циганче на фафла
повярвай ми много по-удобно е инфинитито.
Cadillac-a го зная, ама собственика му се изживява сякаш кара Escalade. Оня ден се засякохме на светофар и той свалил прозореца (на вънка беше мн горещо) и се кефи кат циганче на фафла
-
- Потребител
- Обратна връзка:
- odllo
- Начинаещ
- Обратна връзка:
Мен инфинитито ето това > http://mobile.de/SIDaC0yT52f-.3-3dJuqk9 ... 1175880669&
Тоя джип ме кефи супер много даже може да се каже че ми е любимата кола.За вейрона в софия се носи слух че ше е на ония дето строши Ламборджинито.Аз още не мога да повярвам че го е блъснал щото 1 месец преди това да стане го видях и снимах пътувайки.Направо не знам.За Кадилак имах впредвид точно Ескалейд а не ония кафевия дето е тука в стз.Той е някъв 9185190258 годишен.
Тоя джип ме кефи супер много даже може да се каже че ми е любимата кола.За вейрона в софия се носи слух че ше е на ония дето строши Ламборджинито.Аз още не мога да повярвам че го е блъснал щото 1 месец преди това да стане го видях и снимах пътувайки.Направо не знам.За Кадилак имах впредвид точно Ескалейд а не ония кафевия дето е тука в стз.Той е някъв 9185190258 годишен.
- sinister_shadow
- Потребител
T.e. искаш да кажеш че няма такава кола ли???odllo написа:Мен инфинитито ето това > http://mobile.de/SIDaC0yT52f-.3-3dJuqk9 ... 1175880669&

- zwez
- Потребител
- Обратна връзка:
- Baev
- HOOLIGAN
- Обратна връзка:
Добре , ти по-голям разбирач от http://www.mobile.de ли се изкарваш?! Я ми обясни , защо те имат H2 и H3 ?cavenagi написа:за вси4ки ,които пишат ,4е има Hummer H3, просто няма такъв Ето H2
http://www.tuningfever.com/displayimage ... 19&pos=106
-
- Потребител
- Обратна връзка:
- lisman
- Потребител
- angel
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
- odllo
- Начинаещ
- Обратна връзка:
ем по принцип майбаха се праи по поръчка и наистина има в българия обаче са повече от 3... бройките на са 20 а са над 400.Първоначално са мислели да направят само 200 обаче веднага след като са ги пуснали в продажба всички бройки са били закупени за това са направили още 200.2 от тях са на "президента на берое" собственика на "АКБ Форес" има една в София която не знам на кой е също знам че братя Диневи който държат голяма част от хотелите покрай зл.Пясъци св.Влас и т.н имат още 2 такива така че не са нито 20 бройки нито 3 в българия а кво ше кажете а тва Rolls Royce Phantom 2005 in Stara Zagora ето това аз му казвам кола и който не се сеща от къде са снимките ше ви ориентирам само че последната снимка на която колата завива е на края на улица Христо Ботев а снимката в която изгледа е от вътре е срещу магазин Апетит на Х.Ботев и Ангел Кънчев.
Последно промяна от odllo на Чет Авг 25, 2005 23:05 pm, променено общо 1 път.
-
- Потребител
- Обратна връзка: