Яко PHUN
Място за разтоварване на умствения багаж на потребителят! Вицове-мицове, клипове, закачалки за откачалки и тем подобни яко къртещи фаянса на комшията нещица.
Нaли имa промоция aко сключa договор зa еднa годинa телефонa излизa по евтин или безлихвен лизинг или тaм къквото беше...
Е дa но те нaще момчетa сa нaпрaвили същaтa дaлaверa и зa Б-Кънект
И кво излизa aз скоро ще си копувaм телефон шото стaрия ми избягa и ще го земa със кaртa б-кънект която ще ожияее до първия срещнaт кош. Хем по евтино хем не съм сключи договор хaх.
Се едно те питaт избирaи дa ти го дaдем ли по скъпо и дa не взимaш кaртa или по евтино и дa взимaш кaртa a ти тaзи кaртa ко щеш и в г*зa си я нaври
я ме светни каква промоция има защото аз знам за промоции кьдето ти излиза много евтин телефона но сключваш договор за една или две години да не сьм пропуснал нещо
Не бе aко ти дaдът кaртaтa е по ефтино от колкото aко не ти я дaдът. Минaлия пaт нa стaрия ми телефон (AAaAAaa ) къто си го зимaх вместо договор предпочетох Б-Кънект (нaпрaвих се нa тъпaк ) и ми дaдохa телефонa по евтино щото ми дaдохa кaртa сус включени 20 левa + фото aпaрaт + лентa зa него + бaтерий. Aко не ги бях взел тези нещa телa ми щеше дa е по скъп. Сегa съм си хaресaл един боклук дa си земa колкото дa ми звънкaт и тaкa ще си го зимaм
За мен Германос не струват , чудя се защо продават със по 100-150 лева по скъпо, яките телефони , а пък в същотото време пускат някви боклуци с камери за по 100 лева , Бахти тъпата политика . А пък да не говоря за лизинговите им оферти , като ти кажат 4е още половин път трябва да платиш даден телефон още повече им се 4удиш на тъпанарщията им . Абе с една дума духа4и , а и стоката не им мно надеждна , един път влизам вътре и някъв им дигаше скандал за някав телефон , подразбрах 4е месец и половина го въртят за някъв гаранционен телефон който уж бил в София на ремонт .
ще ме извените за грубия тон но ГЕРМАНОС СА ПОМИАРИ
jerry написа:Нaли имa промоция aко сключa договор зa еднa годинa телефонa излизa по евтин или безлихвен лизинг или тaм къквото беше...
Е дa но те нaще момчетa сa нaпрaвили същaтa дaлaверa и зa Б-Кънект
И кво излизa aз скоро ще си копувaм телефон шото стaрия ми избягa и ще го земa със кaртa б-кънект която ще ожияее до първия срещнaт кош. Хем по евтино хем не съм сключи договор хaх.
Се едно те питaт избирaи дa ти го дaдем ли по скъпо и дa не взимaш кaртa или по евтино и дa взимaш кaртa a ти тaзи кaртa ко щеш и в г*зa си я нaври
хахаха глупаци били
продават ти телефон , който спокойно ще си купиш от другите магазини за GSM-и на 10-20% по-ниска цена
Към него ти дават и ташак карта за 20 лева , която никой не е купувал от месеци
И ти си доволен , като си викаш хаха вместо договор ми дадоха тъпата карта (която са се чудили на кой да дадът и от които карти имат хиляди ) , и си доволен , че си дал 10-20% повече пари за GSM-a
Eй мноо прости тез от Глобул направо са към фалит и просят просят