Яко PHUN
Място за разтоварване на умствения багаж на потребителят! Вицове-мицове, клипове, закачалки за откачалки и тем подобни яко къртещи фаянса на комшията нещица.
mitakoff написа:аз един ден видях на славянска да преминават транзитно два хубавеца - maybach и bentley continental GT. номерата бяха като на този майбах дето е на снимката по-нагоре. или подобни
Аз живея на Славянски и прозореца ми гледа към улицата. Сичко се вижда
Преди седмица или повече мина SLR-a
те там транзитно кви ли не хубавци преминават ) аз не бях минавал по славиянска с кола скоро и ония ден минавахме оттам с баща ми и кво да видя Ford Mustang GT и едно Infiniti такова джипа не го знам модела QX ли кво беше там... и тва само ей така като минахме просто а не да сме висяли цял ден или нещо от сорта...
Днеска го видях Hummer-a
обаче бил на некъф Милен.
Та пред Паралакс-а едната врата(задната) отворена и тия гледат некви клипове на мониторите.
Единствено на Hummer-a ми харесват джантите
Gufi написа:към 5 следобед беше спрян до универсaлния тaм до чaсовникa,че и снимкa му нaпрaвих с един телефон.
Като написа снимка се сетих за една случка с тоя hummer
Значи с 2-ма приятели вървим си по Царя и го видях спрян.
Отивам с фотоапарата до него и вече ше го снимам и некво ниско същество излиза от жипа и ми вика
"Тая кола не се снима"
ама некъф още малко е ми скочи да ме бие.
"Извисих" се над него и го гледам от високо и оня вика ааа аре щракни го и си тръгвай. Ама не го снимах щото някво шибано щеше да е
angel написа:Днеска го видях Hummer-a
Та пред Паралакс-а едната врата(задната) отворена и тия гледат некви клипове на мониторите.
този джип е на малката колена казва се милен
btw,Hummer-а е с газова оредба
angel написа:Днеска го видях Hummer-a
този джип е на малката колена казва се милен
btw,Hummer-а е с газова оредба
Ако oT Hummer разберат ще ги съдят
Juvenile написа:ХахАХА... гада няма кинти за бензин, някой виждал ли го е колко недъгаво паркира? Нямам думи
То тоя ми изглежда на 14-15г. Нз как са му купили Hummer
Абе има книжка момчето колкото и да изглежда 15 годишен.А за това че има газова уредба аз се чудех що го кара толкова често тоя камион:)) то с тая газова уредба си е супер.Абе хитри са не е като да са някви тъпи да земат оригинален хамър дето да харчи по 30/100 градско.Лошото е че се губи чара на машината.Няма го звука на 12905812905коня ) аз лично не се сещам да съм го чувал хамъра само един път мина покрай нас обаче не обърнах внимание.