Как е този жребий - на ЦСКА нещо не им върви тази година с тегленето на жребия... а освен това .... sportni.bg: "Димитър Бербатов се завръща на "Българска армия"! Това ще стане в мача между отборите на ЦСКА и Байер Леверкузен за определяне на отбора, който ще играе в групите в турнира за купата на УЕФА"
Ако ЦСКА падне, което е вероятно да стане това ще е по вина на Бербатов ми се струва
Леверкузен от 2 години са страшно противоречиви с играта си.Силни 1-2 мача след това смешни 4-5 загуби.
И ако някой обясни на ЦеСеКа,че трябва да се играе и в 2-а мача на МАХ може и да има малко интрига.
Ама все пак Б.Леверкузен са класа и половина отгоре.
Дано можем да гледам мачовете по ТВ,че да не казват пак по Евроспорт:"Българите са идиоти":(
А,и страшно ми е интересно как сектор Г ще посрещне Бербо.
NightWolf` написа:Както феновете на Левски (Бербатов Курвооо).... Мене си ме кефи момчето. Труден отбор пак ни се падна басии.
Нямат право да го посрещат така:((
А и пак казвам,само от тях зависи да накарат Аспирините да пият Аналгин.Ама ме съмнява,че ще останем с един паметен мач на Армията и след това Нъцки на Байер Арена!
На полувремето от Гонг ходили да се разправят с тоя дето го е казал з,защото мислели,че говори за отбора,а ония им рекъл:Играете със Шампиона и правите игра,а не давате мача по ТВ.
Чудя се дали не е прав:(
Леверкузен са смешни
най-добрия вариянт беше Грасхопърс ама като гледам -Байер, Олимпик МАрс, ЦСКА москва, Грасхопърс, Цървена звезда - няма голяма разлика в класите
ACMilan написа:Как е този жребий - на ЦСКА нещо не им върви тази година с тегленето на жребия... а освен това .... sportni.bg: "Димитър Бербатов се завръща на "Българска армия"! Това ще стане в мача между отборите на ЦСКА и Байер Леверкузен за определяне на отбора, който ще играе в групите в турнира за купата на УЕФА"
Ако ЦСКА падне, което е вероятно да стане това ще е по вина на Бербатов ми се струва
Liverpool победи на два пъти леверкузен.ЦСКА побели Liverpool
Jedi_Knight - имаш право - добре разсъждаваш , само дето във футбола това кой, кога, кого е бил не важи
ЦСКА може да победи - вярвам в тях след като ги видях какво направиха с Ливърпул, но ЦСКА дали ще се стегне - все пак е български отбор и е много вероятно да се издъни...
ЦСКА просто трябва да играе - а бих казал, че сега може да играе - следователно имаме шанс... интересно ще ми е да видя Бербатов как ще играе - за Леверкузен или нарочно няма да вкарва головена ЦСКА