Посмеите се от сърце и то съвсем безплатно.

Яко PHUN ;-)
Място за разтоварване на умствения багаж на потребителят! Вицове-мицове, клипове, закачалки за откачалки и тем подобни яко къртещи фаянса на комшията нещица.
TRALALATO
Новак
Новак

Посмеите се от сърце и то съвсем безплатно.

Мнение от TRALALATO »

:D Отидете на форум окултизъм надникнете в тема
Космоса и какво се крие зад него ?
и четете наволя мненията на admin смейте се от сърце само не пишете нищо там а тук защото той много се засяга на тема знания :)))
ако на някой не му е смешно то е защото положението е плачевно
аз лично се посмях от сарце с този виден астрофизик -

Предложение даите да търсим гафове по форумите и да побликуваме тук смеха е гарантиран винаги ! :D
Аватар
Mani
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от Mani »

За идеята ти да търсим гафове из форума и да ги слагаме тук съм съгласен. Мисля, че всички биха се смели на грешките си, обаче да не успорваме техните знанич, както правиш с admin. Може да е погрешно, но защо не го убориш с аргументи или нещо такова. Аз нищо не знам по този въпрос, който той пише и ми беше много интересно.
Аватар
Zerko
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от Zerko »

Драма драма :wink:
The Feeling
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от The Feeling »

TRALALATO

Да беше прочел мако необходимата литература
че май на твоята тема ще се смея :lol: :lol: :lol:
не стига че му го поднасят на готово смляно
та и седнал да се присмива
ако продължаваш с такива дълбокомислени ще ме спукаш от смях :wink:
Аватар
Soby
Сутеньор
Обратна връзка:

Мнение от Soby »

Надушвам БАН :mrgreen:
Аватар
John3V
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от John3V »

На Българска Академия на Науките ли ти мирише? :twisted:
Аватар
Zerko
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от Zerko »

За каква литература ми говорите бе - 75% са абсолютни глупости в стил "Шок" :)
The Feeling
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от The Feeling »

Zerko написа:За каква литература ми говорите бе - 75% са абсолютни глупости в стил "Шок" :)
Както си тръгнаш сега ще кажеш че и етер няма :lol:
Аватар
Zerko
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от Zerko »

А не няма да спорим - аз съм много тъп и една книга не съм чел перз живота си. Ще оставя на вас интелектуалците да разисквате въпроса. :wink:
The Feeling
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от The Feeling »

За ради хора които вървят като коне с капаци вървим назад а не напред
защо ли пък да има нови неща ?
Хората обикновенно се плашат от новото и непознатото особенно ако не го разбират :)
Аватар
Mani
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от Mani »

JIVODER написа:...
Хората обикновенно се плашат от новото и непознатото особенно ако не го разбират :)
Добре казано. :)
TRALALATO
Новак
Новак

:))) ADMIN избухна отново този път засегната беше еволюциата

Мнение от TRALALATO »

днес admin се прояви и като виден биолог ха ха ха този трябва да му дадът ефирно време в скат - не знам само нарочно ли го прави или отвътре си му идва . престрастих се към този форум сядам си пред пс то и пущам форума да чета глупостите на admin днес дори го направих с приятели да е жив и здрав дулго още да ни расмива.
Аватар
sinister_shadow
Потребител
Потребител

Мнение от sinister_shadow »

TRALALATO, сладур, само да те Осветя,Огрея,Озаря, с това че ника admin всъщност значи Аdministrator и от там можеш да си направиш извода, че този admin случайно може да е администратора на този форум, от което пък може да ти проблесне, че тои казва кои ще може да посещава този форум и кои не, a от там че случайно се заяждаш с грешния човек и скоро може да нямаш възможноста "дулго още да ни расмива"(боже от общо 5 думи, двете съществени са с грешки. :twisted: :lol: :lol: :lol:

Хич не знам какви ги пише admin и не ме интересува, обаче това дето го пишеш ти направо ме пропикава от смях :lol: :lol: :lol:
Преди да се присмиваш на хората първо виж какъв адски балък си... :lol: :lol: :lol:

И да накараш приятелите си да прочетът моят отговор и те да ти се порадват :lol: :lol: :lol:

П.С.Нарушаваш правило номер 2(Потребителските постове трябва да показват респект към другите потребители. Гневни или оскърбителни постове няма да бъдат толерирани и ще бъдат премахвани) от правилата на форума ама да не ти пука ...:lol: :lol: :lol:

А и да промениш заглавието на темата на "Посмеите се от сърце и то за моя сметка"
TRALALATO
Новак
Новак

Мнение от TRALALATO »

sinister_shadow - тва ще е от агитката на admin- направи си труда да прочетеш и на твоето аверче нещата доценти вече го четат за да се не се заяждам с теб явно сте приятели -с admin сме навъпреки откакто обиди цялата аудитория с това цитирам го :
"Давах примери за разсъждения, но не съм го твърдял. На много места съм давал примери, да си поблъскат малко мозъчетата читателите. "
е нямам нищо против момчето реших да не обръщам внимание и на това което плещи на всичкото отгоре и го познавам ама с това преля чашата - Читателите имали мозачета а тои гения с мишка в ръка не става - Сори ама ще се ебавам с него докато ми омръзне за да се научи да уважава хората
Аватар
Mani
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от Mani »

Каква драма! :o :lol: TRALALATO, като четох твоя последен пост се почувствах сякаш гледам кеч и някой се е заял с някой друг. Не знам защо :roll: . Ти тук спориш и там каквото правиш по адрес на admin, а той още не е отвърнал на атаката. :lol: Абе точно както в кеяа. :lol:
Публикувай отговор