Метълите насам!!
- PoSSeSSeD
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
- sas6kube
- Новак
- Jedi_Knight
- Старо куче медалист
Ти кьораф ???[Sz]T-Rex написа:НЯМАМ ДУМИ!
Малко след 22:30 ч. на 23 октомври в предаването "Фрактура" по телевизия "ММ" промоутърите на международния фестивал "Monsters of Rock" от компанията "Universum Entertainment" Мартин и Неди съобщиха официално групите, които ще свирят догодина у нас от 3 до 6 август. Българското издание на "Monsters of Rock" ще се проведе или край Каварна, или близо до Стара Загора или София. Бандите са както следва:
3 август:
CLAWFINGER
FEAR FACTORY
H-BLOCKS
SLIPKNOT
SOULFLY
CHILDREN OF BODOM
4 август
MOTORHEAD
SAXON
JUDAS PRIEST
5 август
WHITESNAKE
EUROPE
RUNNING WILD
DEF LEPPARD
Axel Rudi Pell
6 август
MINISTRY
DIMMU BORGIR
IN FLAMES
MORBID ANGEL
SODOM
За 4 август, когато хедлайнъри са JUDAS PRIEST, се очаква потвърждение от още една група, чието име засега остава неизвестно. Възможни са и промени от вече обявените, но на този етап те са дали своето съгласие. Билетите за четирите дни на фестивала ще струват 160 лв., а за един ден - 50 лв. Стана ясно, че е имало договореност и с NIGHTWISH, но след последните събития около групата те вероятно отпадат.
Коментарите по горния списък оставяме на вас.
По този начин само една година след като се зароди мечтата за български "Вакен", тя ще бъде осъществена.
- [Sz]T-Rex
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
За билет на SlipKnoT аз лично бих отделил 100 лева.. САМО НА SlipKnoT , а какво остава за другите велики групи , които ще присъстват..Fear Factory , Dimmu Borgir , Soulfly , Clawfinger , Europe .. просто това ще бъде концерта , който България няма да забрави никога (да се надяваме)
Самите имена на групите предопределят какво ще става на коцерта 

- sas6kube
- Новак
-
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
- [Sz]T-Rex
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
- [Sz]T-Rex
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
нека направя 1 предложение:
Защо не си направим 1 метъл парти .. аз ще опитам да намеря място .. най-вероятно ще е в клуб "Ла Банка" на центъра .. предполагам всички го знаете.Собственика , че сина му ми е голям приятел и дори сме вокали на 1 група 2та..мисля , че ще може да се организира нещо такова.Дайде ми малко време да поговоря с него и ще ви кажа със сигурност.Вие през това време ми кажете дали има навити.Имайте в предвид , че партито няма да е цяла нощ.Барманите искат да спят..(преди сме правили и ни изръгаха в 4 часа сутринта на улицата .. и ний се пръснахме повечето .. сформирахме 1 групичка и утидохме да допием на 1 покрив до сутринта :> .. т'ва са други теми..)
Защо не си направим 1 метъл парти .. аз ще опитам да намеря място .. най-вероятно ще е в клуб "Ла Банка" на центъра .. предполагам всички го знаете.Собственика , че сина му ми е голям приятел и дори сме вокали на 1 група 2та..мисля , че ще може да се организира нещо такова.Дайде ми малко време да поговоря с него и ще ви кажа със сигурност.Вие през това време ми кажете дали има навити.Имайте в предвид , че партито няма да е цяла нощ.Барманите искат да спят..(преди сме правили и ни изръгаха в 4 часа сутринта на улицата .. и ний се пръснахме повечето .. сформирахме 1 групичка и утидохме да допием на 1 покрив до сутринта :> .. т'ва са други теми..)
- [Sz]T-Rex
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
- painkilller
- Holy Diver
- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
- painkilller
- Holy Diver
- Jedi_Knight
- Старо куче медалист
http://www.kokoshaglava.hit.bg пънк група "Кокоша глава" най-ъндърграунд според мене (май не съм слушал други) свалете си Хероин(има я в сайта), голям смях има в тази песен 

- DooM
- Потребител
- Обратна връзка:
Първата лоша новина свързана с Monsters of Rock 2006 - Концерта на Europe отпада
Легендарните музиканти отложили всичките си концерти за 2006, за да могат да запишат нов албум. Много тъпо
Миналогодишния им албум, според мен беше слаб. За такива легенди като тях е доста по-добре да ходят по фестивали, да изпълняват старите си хитове, отколкото да се мъчат да пробиват наново. Вече не стават, гласа на Джоуи Темпест не е същия като едно време. Дано да няма други отпаднали от списъка с бандите.

”DOOM shall never die, only the players.”