WWE (бившото WWF)

Яко PHUN ;-)
Място за разтоварване на умствения багаж на потребителят! Вицове-мицове, клипове, закачалки за откачалки и тем подобни яко къртещи фаянса на комшията нещица.
Аватар
jerry
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Местоположение: S. Wind Основен Клас: Mage Слабост: Mele Damge Питие: Бира

WWE (бившото WWF)

Мнение от jerry »

Гледате ли кеча?
Дори да знам че (най-вероятно) кеча не е реален ами всичко е нагласено, пак мога да кажа че това е най-великото шоу. Всички(почти) ми се смеят че все още се зарибявам с такива неща но това не е зарибявка, това е мания. Всички викат че това не е тийн шоу, че било чисто лапешко шоу, ама не ми пука.

Гледате ли кеча?
Кой-ви е любимия кечист?
От кога го гледате?
Какво ви е мнението попринцип за кеча?
Аватар
nefelen
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от nefelen »

Гледах преди 4-5 години когато го даваха по бтв - сега не и нямам намерение
тогава Скалата - сега дистанционото, че мога да прескоча това иначе толкова смислено шоу
гледам го вече стана ясно от кога
Ами мението ми за кече не е положително малко гадно ми са струва аз като малък и моето поколение играехме на жоменка, стражари и апаши, народна топка и такива неща пък ся ми е просто гадно да погледна как четери пет лапета седят в пясачника ритат са блъскат се и тук там си пукват главите или нещо друго и всички викат кат са потрошат ще се спрат ами аз като си счупих двете ръце и единия крак ( естествено не на веднъж) дукато играя футбол не се отказах да играя
Абе нека го гледат да са радват децата ама... не и да си прилагат хватките един на друг
s0 lItTlE tImE, s0 lItTlE t0 d0
Аватар
jerry
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от jerry »

Прав си, те изрично викат "Не правете това у дома си" но никой не се вслушва в това.

А според вас кеча истински ли е? В смисал на истина ли се бахтът или е нагласено? На моменти ми се струва че нарочно се нагласят да бъдат тръшнати.
Аватар
nefelen
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от nefelen »

ДА БЕ 10-20-30 минути бой и на тебе нищо да ти няма нито протрито, нито насинено , камули пък кръв, или столовете удрят та ти само падаш и стола огънат .... пък за ринга - всичко може да се намери под него, каквото им трябва се там :roll:
s0 lItTlE tImE, s0 lItTlE t0 d0
Аватар
Jedi_Knight
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Jedi_Knight »

Джерка, по-голям театър от това "шоу" няма. По нагласено е от мач Берое - Левски. Не искам да ти убивам ентусиазма, ама аз с по голямо настървение млатя хлебарките, от колкото тея да се удрят. Те не са борци, а актьори препили с хапчета. Пример Скалата и Ледения играят във филми, предполагам има и други. Ринга е с "амортисьори" като падат да не ги боли. Цялата "битка" протича по сценарий, както и нещата които се случват УЖ заснети случайно на улицата. Това си е чиста сапунка за мъже.
Аватар
jerry
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от jerry »

Знам, даже се чувствам много лапешки че го гледам тва. Мене ме кефи тва си е мания. Но все пак е яко. Преди кеча обаче е бил истински...

А това че лапетата почват да се бият по пясъчниците, ми то и волтрон като гледаха бягаха по 4 крака и си викаха "аз съм черния лъв" и със всичко е така не само с кеча.
Аватар
[Sz]T-Rex
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от [Sz]T-Rex »

Предпочитам да гледам Ultimate Fighter (което е много брутално) пред WWF(E)..поне знам , че наистина си трошат главите от бой.
За тези , които не са го гледали 18+ (аз ги нямам ама ме кефи :>).Просто е прекалено жестоко.Пускат затворници (или отчаяни от живота хора) в едно оградено място и се играе докато съдията реши , че единия е изял достатачно бой , докато се откаже единия или докато не умре единия.Има смъртни случаи.Аз лично съм гледал (във FTP-то на Орбинет имаме 1 час и нещо) и точно последния двубой , единия1 беше до оградата , единия2 също , но единия1 беше по-изморен ли не знам и единия2 като го хакна във врата и оня се свлече и застана в ужасна позна (двата крака сгънати опиращи задните части .. т.е. както сядат китайците) тялото назад , главата извъртяна от връта наляво облегната на рамото и самата глава облегната на мрежата и т'ва му беше на тоя.
Има ги и такива случаи .. много е брутално , но не е за хора със слаби сърца наистина.Аз първия път като се опитах да го гледам издържах до 6-тата минута и бягах към кенефа (първите 2 двубоя) .. в първия двубой единия1 е клекнал на земята , единия2 е прав и рита единия1 с крак в окото и единия1 остава без око.На бавен кадър дават как на единия1 му хвръква част от окото(спуква се)..направо няам думи :!:
(т'ва мнение определено не е за "Fun")
Аватар
PACHO26
Потребител
Потребител

Мнение от PACHO26 »

мен пък ме кефи излизането на кечистите преди да се качат на ринга-здравеняци,преди години го гледах и то преди много години когато бяха актуални Мачо Мен,Рейзар Рамон,Хит Мен,Тексаското торнадо и т.н. но сега нямам време,а и преди години почти неможеше да разбереш че е нагласено(имаше и кръв) а сега е много глупаво направено
Аватар
TaO-DeadSocked
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от TaO-DeadSocked »

Понякога, когато го хвана го гледам.
И аз съм Зарибявал 1 време.
Наистина е жалко, че децата изпълняват хватките ударите и т.н. на кечистите и то доста по-реално от колкото онези актьори.
Аз го гледам като футболен мач. Гледаш, радваш се на различните изпълнения и толкова ;)
Или по-точно като в стрип клуб : Гледаш но не можеш да пипаш :twisted:
Надявах се да не дават тези орязани версии, но какво може да се очаква ;)
Аватар
lisman
Потребител
Потребител

Мнение от lisman »

Искам да попитам с сериите, които дават по GTV стари ли са или са същите като в Америка?
Аватар
wiSHmaKeR
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от wiSHmaKeR »

Абмхмдмз, бе те направо се "галят" на тоя кеч. Я гледай по-добре К1 ;)
Аватар
Mani
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от Mani »

lisman написа:Искам да попитам с сериите, които дават по GTV стари ли са или са същите като в Америка?
И мен това ме интересува, но мисля, че са по-стари, ама...не съм сигурен. Сега тегля едно от предаванията, което би трябвало да са го давали в петък вечерта.
Аватар
Mani
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от Mani »

Абе хора, това в арената не съвпада с това по ГТВ. Някой тегли ли ги от там, 4е да ми каже как стоят нещата. ПЛЗ
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от admin »

и аз го гледах преди доста години, бих го гледал пак .... ако има кралска битка :twisted: но тя до колкото знам не се провеждала с години...
"There is no 'patch' for stupidity."
Аватар
Baev
HOOLIGAN
Обратна връзка:

Мнение от Baev »

Едно време ги гледах на видео касети :twisted:
Публикувай отговор