Яко PHUN
Място за разтоварване на умствения багаж на потребителят! Вицове-мицове, клипове, закачалки за откачалки и тем подобни яко къртещи фаянса на комшията нещица.
аХАхаХахА .. ай дано.
който я познава , да й казва събота 18:00 на горна гъба .. кажете и на тоя
ей големи сватовници(май така беше думата .. да не стане тва мнение тъкмо за тая тема , че резил голям.. ) се извъдихме.
jerry написа:Пише кодек а не кодекс и също така се изговаря И не е кодекси(както коня обича да вика) ами е кодеци.
Кодекс е съвсем друго нещо... Примерно "наказателен кодекс", как ли щеше да звучи ако садята във садебната зала вика "наказателен кодек"
jerry написа:Пише кодек а не кодекс и също така се изговаря И не е кодекси(както коня обича да вика) ами е кодеци.
Кодекс е съвсем друго нещо... Примерно "наказателен кодекс", как ли щеше да звучи ако садята във садебната зала вика "наказателен кодек"
10х
the_blue_man ми е приятел от квартала и "коня" също и отдавна се мъча да му обясня че е "кодек" не "кодекс"(той коня ги греши в повечето случай де... )
Иначе sharki за правописа ми и преди е ставало дума даже си мислеха че нарочно го правя но вече долу горе пиша нормално.
Из форума на Интернет Груп:
Тема: Конвектор
Същността на темата: "Интересувам се някои знае ли с какъв Конвектор мога да си смаля филмите и клиповете да си ги кача на GSM-а ?
Nokia7610"
Помислих, че ще става въпрос за конвектор за отопление... уви!
Тази тема съм я пускал много от давна и я нямаше във търсачката... но доколкото помня беше:
Автор на темата : jerry
Заглавие на темата : Търся си магазин за бой...
Първо мнение : Кажете ми някаде във града магазин за качествени бой. Спешно ми трябват бой, ще си боядисвам стаята.
gazence написа:Ауе момчета искам да ви питам като хора с опит едно билдерско въпросче. Та казаха ми, че или имаш мускули или ти става пишката - демек само едно от двете. Та ако е така мисля да не го почвам тоя спорт а?
И най-смисления отговор:
newbies написа:Изобщо не почвай! Тоя който ти го е казал това е напълно прав и изглежда говори от скобствен опит! Виж му в гащите за всеки случай, да се увериш Напълно че е прав! Сигурен съм че само човек с малка пишка може да е такъв див коплексар! Начи в мига в който фанеш първия дъмбел пишката ти просто увехва като майска роза в януарски студ. След това дажи иизкуственото дишане не помага. Тва е проклятие. Батенце тва е истината на живота - или пишка или бицепс, не моеш сичко на веднъж да имаш, неможеш! По-добре не се захващай щото след тва ще ти е гадно, нас питаш ли ни всичките, като чирузи са ни станали. Ти виждал ли си готина мацка с мъж с хубаво тяло - не си! Тва не ти ли говори нещо?
С една дума - Пезете си пишките и далеч от залата!!!!
messiah написа:Който иска може да опита да влезе. Засега само това-ако някой е навит-да пише да се разберем,защото има неясноти по терена.
Сървъра е нов..набира хора
* G1v3Rty has joined #
<G1v3Rty> Dobre doshul v obedinenata bulgarska IRC mreja G1v3Rty
<G1v3Rty> Tvoia host e irc.omega.bg[irc.omega.bg/6667], versiata e 2.8/hybrid-6.0+UniBG-p3
<G1v3Rty> xaaxxaax
<G1v3Rty> ;ppppppp
* G1v3Rty has left #