Яко PHUN
Място за разтоварване на умствения багаж на потребителят! Вицове-мицове, клипове, закачалки за откачалки и тем подобни яко къртещи фаянса на комшията нещица.
Аз преди като ги даваха по бТВ бях за hardy boyz(Мат и Джеф Харди, и Лита) главно за Джеф. Кефих им се на хватките и на салтата. Сега по ГТВ гледам, че само Мат го има, но не съм го виждал да се бие. Наистина е яко, но понякога ме дразнят с преструвките си, и сега повече се кефя на К1. Не че ги следя, но това е положението
jerry написа:Преди още като нямаше WWF даваха WCW Nitro(със Хълк Хоган и другите) още от тогава се зарибих.
Мат Харди се бие доста често, скоро имаше мач.
WWF беше първото шоу ,всички останали ги измислиха по късно,и холган и тексаското торнадо и мачо мен и хит мен и т.н. бяха в WWF,всички от там тръгнаха
Лелеее!!! Гледахте ли най-новото разбиване, ако не сте http://www.arenabg.com/details.php?id=27632 . Ренди просто разби Гробаря. Дано и на Armagedon стане така. Ще е много интересно.
Ubieca написа:Очаквах повече от Армагедон и най-вече от Hell in a Cell.
PS: Какво се е случило с Крис Джерико?
Ами убиец във този форум феновете на кеча сме само аз и ти(май и NightWolf)
Във Hell in a Cell просто това което се случи със ренди и със баща му беше гадно, доста кръв се изля. И все пак Гробаря доказа кой е и това ми хареса. За мене той е един велик кечист и атлет.
Джерико скоро го видях да се бие преди около месец.
jerry написа:
1Ами убиец във този форум феновете на кеча сме само аз и ти(май и NightWolf)
.....
2Джерико скоро го видях да се бие преди около месец.
1.Какво искаш да ми кажеш с това?
2.По-точен отговор?
ПС: Какво е станало с Ледения и Скалата искам информация от сорта - те излезнаха на ринга и официално се отказаха от кеч; счупиха си крака, а не "Ами вече снимат филми"!!!!
Ubieca написа:ПС: Какво е станало с Ледения и Скалата искам информация от сорта - те излезнаха на ринга и официално се отказаха от кеч; счупиха си крака, а не "Ами вече снимат филми"!!!!
ПС: Какво е станало с Летния и Камъка ли?! Скалата ся вече е актьор и се снима във филми, поне по моите наблюдения, а Ледения сигурно е от отбора на анонимните алкохолици. Тва в кеча всичкото е сценарий. Никога няма да узнаеш истината
Ubieca написа:ПС: Какво е станало с Ледения и Скалата искам информация от сорта - те излезнаха на ринга и официално се отказаха от кеч; счупиха си крака, а не "Ами вече снимат филми"!!!!
[/size]
ПС: Какво е станало с Летния и Камъка ли?! Скалата ся вече е актьор и се снима във филми, поне по моите наблюдения, а Ледения сигурно е от отбора на анонимните алкохолици. Тва в кеча всичкото е сценарий. Никога няма да узнаеш истината
Искаш да ми кажеш, че в миналия петък (примерно) Скалата се бие с някои, а от другата седмица просто изчезва и вече ни вест ни нищо. Същото и за ледения и Крис Джерико. Това ли ми казваш?