Колко ви е рекорда за най-много изпит алкохол? :)

Яко PHUN ;-)
Място за разтоварване на умствения багаж на потребителят! Вицове-мицове, клипове, закачалки за откачалки и тем подобни яко къртещи фаянса на комшията нещица.
Аватар
wingsoftime
Новак
Новак
Обратна връзка:

Мнение от wingsoftime »

Vesenceto написа:
Baev написа:
Vesenceto написа:300 ром, 300 вино и 2.5л бира:)
За една вечер си ги изпила ли бе ? :)
Дам:)
Чак на теб ти се иска да е така 8)

хахахаах

какво те болеше после ? дъпето? из по между него?
Аватар
jerry
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Местоположение: S. Wind Основен Клас: Mage Слабост: Mele Damge Питие: Бира

Мнение от jerry »

Аз пък мога да ви кажа, че всеки може спокойно да изпие 500 водка, че що да не и 700 водка. Какво ще прави след това не е важно но поне няма да умре.

Аз съм по скромен. След 500 грама ракия(наистина изпити) за 2-3 часа, със гасилка кола и мезе, не помних нищо. Сабудих се у нас беше ми лошо нямах спомен за нищо болеше ме главата отивам влачейки се до кухнята и майка ми ме гледа и ми вика "Ей, пиянке" и се хили. Това е много странно усещане да се сабудиш и да незнаеш, че си се напивал и, че си правел глупости(няма значение какви). Сега сигорно няма да се напия толкова много, но пак ще видя бая зор да саборя 500 ракия. Даже незнам дали съм изпил тогава 500 ракия ние взехме 5 човека 2 литра ракия, непомня като ме е хванало по стабилно какво съм правил дали съм я пил или съм я изливал.
Аватар
Baev
HOOLIGAN
Обратна връзка:

Мнение от Baev »

Не бе , то зависи много от градусите , колко е отлежал.... Аз затова съм писал "какъвто аз си избера"
Аватар
[Sz]T-Rex
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от [Sz]T-Rex »

/offtopic
не мисля , че това е темата , ама някой подметна среща на форума.Дайте да се направи още 1 (поредния) опит за такава, а какво ще се пие и т.н. ще се реши после.Ние от форума на Орбинет преди имахме традиция -> всеки петък от еди колко си часа , еди каде си и си знаехме 1 и също кръчме (бившото Фелибе ли се пише Филибе ли е се 1) и хапваме , пийваме малко , говорим си за живота .. изобщо беше много яко, обаче както всичко друго и това си намери края.
Та нека се пробваме все пак.Предполагам ,че поне едно 10 човека ще се съберем.Така като гледам , във форума има доста сериозни хора , може да станем и повече.Ще идем , ще хапнем (в някоя кръчма) , ще си говорим .. ще е весело.Ако не е мокро навън , аз ше ви прая шоуто с пребивания по път за кръчмата и т.н. :D
btw ако решите , някой да направи 1 тема в правилния раздел за среща и да цитира тоя пост и да видим какво ще стане.
\/
Аватар
jerry
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от jerry »

Еми ние веднъж се сабрахме няколко човека и ходихме да играем билярд в кариби. Очаквахме да дойдат и още ама...
btw форума на дата.бг си прави събирания, па ние ли няма да можем?? Не е толкова трудно според мене.
Аватар
Vesenceto
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от Vesenceto »

wingsoftime написа:
Vesenceto написа:
Baev написа: За една вечер си ги изпила ли бе ? :)
Дам:)
Чак на теб ти се иска да е така 8)

хахахаах

какво те болеше после ? дъпето? из по между него?
Що бе пич?Ако твоята приятелка си отваря краката като си пийне....ммм не ме бъркай с нея:)
Аватар
jerry
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от jerry »

Величината "алкохолопоносимост" е много относителна. Зависи от:атмосферата, колко менте е алкохола, састоянието на пияча дали му се спи дали е бодър, това колко е наяден пияча, от музиката която слуша(примерно ако слушаш няква музика дето не ти хареса даречем опера по бързо хваща)... това е написанп след 750мл вино и 1 бира, айде наздраве :cheers:
Аватар
clipz
Новак
Новак
Обратна връзка:

Мнение от clipz »

ами то всеки казва колко е изпил и т.н. ама поне един свидетел да има . Много зависи от настроението всичко . Ама плс аре не казваите колко можете да изпиете ,а колко сте изпили ????????????
Аватар
HoCuS
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от HoCuS »

Ами всеки може да докаже алкохолопоносимостта си, като се направи среща на форума пак, всеки си освобождава ве4ерта и следващия ден до 3 следобяд сяда се в някоя приятна кръчма и се по4ва, аз понеже пия много много манинко ще съм съдия и ще броя 4ашките :)
Don't drink and drive!!!
Don't drive and drink!!!
Аватар
Vesenceto
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от Vesenceto »

А то всички много приказват за тея срещи на форума, но като се направи....7-8 човека ходят...
Аватар
Baev
HOOLIGAN
Обратна връзка:

Мнение от Baev »

Vesenceto написа:А то всички много приказват за тея срещи на форума, но като се направи....7-8 човека ходят...
Ами те са гордостта на форума :) Нас (другите) ни e страх , защото само приказваме , а неможем да пием :)
Последно промяна от Baev на Нед Яну 08, 2006 21:46 pm, променено общо 1 път.
Аватар
Vesenceto
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от Vesenceto »

въпроса не е за пиенето, а да се видят хората ала бала....
Аватар
Baev
HOOLIGAN
Обратна връзка:

Мнение от Baev »

Ами много екстремни срещи се правят. Защо не се запазят някаде 1-2 големи маси , да се каже час и дата , и готово. Апък ако ще и да е в "някоя квартална кръчма". Това последното ........ в петък , в 6 , да се чудиш къде да ходиш.
Аватар
Vesenceto
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от Vesenceto »

ами щото като се запазят места за 20 човека и като отидат 10 става някак си тъпо...
RauL's FaN
_KICKBOXER_
Обратна връзка:

Мнение от RauL's FaN »

Аве къф е тоя алкохол, кво му харесвате. Що не правите рекорди за най-много изпита Кока кола или натурален сок :P
Публикувай отговор