Любовна история

Яко PHUN ;-)
Място за разтоварване на умствения багаж на потребителят! Вицове-мицове, клипове, закачалки за откачалки и тем подобни яко къртещи фаянса на комшията нещица.
Публикувай отговор
Аватар
Jedi_Knight
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Любовна история

Мнение от Jedi_Knight »

Не знам дали е имало тема преди това, просто не може да се пропусне http://www.love-story.hit.bg/ на мене ми се получи това:
Един голям летен ден в двор ти видя най - ударен създание, което някога бе виждал. Той/Тя се казваше иванка , и всяко движение на жена те караше да полудяваш. Ти бобутна своя най - добър приател самуил и каза, "Иха, това трябва да бъде най - грозен тяло което накога съм виждал/а." Внезапно, жена погледна към теб започна да върви право към теб!!! жена каза, "Забелязах, че ме зяпаш. Исках просто да ти кажа, че ти си толкова летящ , и се чудех дали би искал да дойдеш у нас с мен и бездействане ?" С глупава усмивка на лицето ти отвърна, " деба " и отиди с нея/него. Когато най - накрая стигнете до у нас , жена приближи се, и даи най - огромната целувка. И двамата сте завладяни от страстната целувка, когато муфтя когато някой те побутва по главата. Ти си отравяш очите и разбираш, че всичко е било сън, но е оставена бележка до леглото ти. :lol: :lol: :lol:
Аватар
Vesenceto
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от Vesenceto »

хахах това е много яко получават се адските простотии:)
Аватар
painkilller
Holy Diver

Мнение от painkilller »

малка тапня,но карай
Аватар
NightWolf`
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от NightWolf` »

Подобно на това преди в даскало го правехме там на един подгънат лист всеки отговаря на даден въпрос без да знае предния какво е пише и става като история, яко е:)
Now the magic has gone
Аватар
Baev
HOOLIGAN
Обратна връзка:

Мнение от Baev »

Ето го моето :lol:

Един огромен летен ден в асансьора ти видя най - крещящо създание, което някога бе виждал. Тя се казваше Кичка и всяко движение на жена те караше да полудяваш. Ти побутна своя най - добър приател Хорхе и каза, "Иха, това трябва да бъде най - плюещото тяло което накога съм виждал." Внезапно, жена погледна към теб започна да върви право към теб!!! жена каза, "Забелязах, че ме зяпаш. Исках просто да ти кажа, че ти си толкова одряман , и се чудех дали би искал да дойдеш в трафопоста с мен и плуване в р.Бедечка ?" С глупава усмивка на лицето ти отвърна, " К`о стаа ве маймун! " и отиди с нея. Когато най - накрая стигнете до трафопоста , жена приближи се и даи най - огромната целувка. И двамата сте завладяни от страстната целувка, когато отводнявам когато някой те побутва по главата. Ти си отравяш очите и разбираш, че всичко е било сън, но е оставена бележка до леглото ти.
Публикувай отговор