Яко PHUN
Място за разтоварване на умствения багаж на потребителят! Вицове-мицове, клипове, закачалки за откачалки и тем подобни яко къртещи фаянса на комшията нещица.
Ами къде живееш?
Къде живуркаш,а?
ТОРМОЗ на копеленцата му е майката!ТОРМОЗ
Това да тормози клиента доставчика е наша национална гордост!
Аз така бях 4-и клиент на вИрейката.Тормоз
Наглост
И накрая???
Лоялен клиент.Курец ТАТЕ!
На пъпа на центъра съм и друго освен ВереяНет няма ... сега гледам са сложили няква кутия, прилича на орбителска или интернет груп, но те са още по-зле, не ги признавам като доставчици
аре стига бе.Където и да отида в този форум виждам това-ще оправите ли скоростите,скапн нет,ще се местя,омръзна ми.
местете се тогава само не тъпчете форума с глупости
fddf написа:аре стига бе.Където и да отида в този форум виждам това-ще оправите ли скоростите,скапн нет,ще се местя,омръзна ми.
Ти пък какъв си че да ми казваш дали ще говоря или не, както казах аз нямам други алтернативи освен да се оплаквам. Ако не си чувал има едно златно правило и то е, че "клиента винаги има право". Когато съм недоволен от това за което плащам, мога да си мъмря колкото си искам и ще си обиждам който не си върши работата. Плюс това този форум не е на верея и просто обсъждам "зад техния гръб". Напоследък мисля че стана по-банален израза "еми като не ти харесва мести се". Еми добре опъни ми една оптика със София и с кеф ще се преместя като толкоз ти знае устата !
Да не живееш накъде около Стадиона??
Там има места които никой не покрива освен вИрейката
сори тогава
НОУ ЧОЙС както е казал класика
И да не ти пука какво говориш,щом е на сърце стреляй право в главата
ЕДИТ:
Баааа,с тоя пост съм Стара П*шка Медалист:)
шЪ почерпя
fddf написа:аре стига бе.Където и да отида в този форум виждам това-ще оправите ли скоростите,скапн нет,ще се местя,омръзна ми.
то в България стана така като не ти харесва нета мести се,като не ти харесва работата напускай-много други чакали АМИ ДО КОГА ТАКА БЕ ХОРА,кога ще се замислят тези началници на фими че ако ние се отказваме от нета например те ще фалират,ако напуснем работа може да стоим гладни един два месеца но няма да умрем от глад, но те ще изгубят много повече от нас