Яко PHUN
Място за разтоварване на умствения багаж на потребителят! Вицове-мицове, клипове, закачалки за откачалки и тем подобни яко къртещи фаянса на комшията нещица.
Само да уточня че нямам учебници, не пиша домашни и не чета уроци. Оценките са искарани с приписване или ако нещо съм запомнил в час или прочел от тетрадката.
wizard_m написа:Само да уточня че нямам учебници, не пиша домашни и не чета уроци. Оценките са искарани с приписване или ако нещо съм запомнил в час или прочел от тетрадката.
аз последно в 7-ми клас си купих учебници...тогава завърших с 4 и нещо...оттогава не съм си купувала и завършвам винаги с отличен успех:)
wizard_m написа:Само да уточня че нямам учебници, не пиша домашни и не чета уроци. Оценките са искарани с приписване или ако нещо съм запомнил в час или прочел от тетрадката.
аз последно в 7-ми клас си купих учебници...тогава завърших с 4 и нещо...оттогава не съм си купувала и завършвам винаги с отличен успех:)
Хахаха,аз май съм най-зле. Последно имах учебник в 6-ти клас. От тогава насам много много не са ми трябвали такива работи. Иначе до сега (12кл.) съм завършвал всички години с отличен успех. Хубаво нещо е да запомняш от часовете И ако толкова Ви интересува, уча в Ромен Ролан
Същото .. 4.63, ама съм доволен за строителния си ми е идеално.Таз година .. тай де аз май не съм я почнал.