между другото минералната вода не е особено полезна...

колко деца искате?
Ам аз те питам точно за именаVesenceto написа:оооо много имена мога да ти кажа ....преди даже си ги записвах на лисче:))
колко деца искате?
Имена !!!!!!!!!!!!Vesenceto написа:оооо много имена мога да ти кажа ....преди даже си ги записвах на лисче:))
колко деца искате?
Книжката ---> Много яка !PoSSeSSeD написа:"Пътеводител на Глактическия стопаджия", "Жътваря" ( На Тери Пратчет)това го чета в моментаStrang3r написа:Тунела на Ван Троф
-----------------------------------
Обичате ли изкуството?
Том и Джери,Батмат,Самурай Джак,Крава и пиле,Ед Едд и Еди ( абсолютно всичко което се излучва по CartoonNetwok, Jetix, Fox Kids )Vesenceto
МнениеПуснато на: Нед Фев 12, 2006 0:08 am Заглавие:
Високи, слабички, с тъмни коси и зелени или сини очи (ама те ще са две, така че едното със сини другото със зелени)
Любимо анимационно филмче?
Smile
Абе предпочитам бързата смърт. Примерно да ме блъсне кола или да ме гръмнат. Не ми се мре в продължение на години, мсесеци седмици, часове или минути.Vesenceto написа:бяло, черно, червено...розово:)
как би искал да умреш? Имам в предвит от старост или от нещо друго?И какво е това другото?:)
Мда. Винаги съм искал да си купя китара и накрая успях[Sz]T-Rex написа:Том и Джери
Имате ли сбъдната мечта и каква е тя ако не е тайна?
Не мечтая много защото като малък ми казваха да не искам защото не мога да получавам това което искам ( това беше почтни винаги )...и от там вече...За сметка на това пък фантазирам[Sz]T-Rex написа:Том и Джери
Имате ли сбъдната мечта и каква е тя ако не е тайна?
Искам да умра спокоен че не съм оставил никой наранен и засегнат.Искам да умра от старост, но да умра изведнъж а да не се мъча...Vesenceto
МнениеПуснато на: Нед Фев 12, 2006 0:19 am Заглавие:
бяло, черно, червено...розовоSmile
как би искал да умреш? Имам в предвит от старост или от нещо друго?И какво е това другото?Smile
Че се държа гадно с хората които обичам защото искам винаги да ми обръщат внимание...PoSSeSSeD написа:Абе предпочитам бързата смърт. Примерно да ме блъсне кола или да ме гръмнат. Не ми се мре в продължение на години, мсесеци седмици, часове или минути.Vesenceto написа:бяло, черно, червено...розово:)
как би искал да умреш? Имам в предвит от старост или от нещо друго?И какво е това другото?:)Мда. Винаги съм искал да си купя китара и накрая успях[Sz]T-Rex написа:Том и Джери
Имате ли сбъдната мечта и каква е тя ако не е тайна?![]()
---------------------------------------------------
За какво съжалявате най-много
?????------------------------------------------
Еротична фантазия ?