Представи си следното!В стаята е полумрак,светят само две ароматни свещи от които се разнася аромат на рози!Ти си на леглото облечена в черна копринена нощничка и черно бельо!Аз съм застанал на вратата и се наслаждавам на гледката.Идвам към теб с ръце галя крачетата ти ти прокарвам пръстчета по ходилата ти като ти леко ги присвиваш защото те е гъдел!Започвам да целувам глезените ти и да се качвам нагоре към колената и бедрата!Когато стигам до колената усещаш духа ми точно от вътрешната част(в згъвката на колената)където е едно от онези места които могат да те накарат да изтръпнеш само при допира на чужда ръка до него!Качвам се нагоре по вътрешната част на бедрата ти като леко потривам страните си ту в дясното краче ту в лявото!Ти присвиваш леко крака за да мога да прокарам ръка по цялото ти краче!Усещаш как докосвам сладкото ти малко дупе и как ръцете ми започват да го галят нейно като нейно се повдигаш за да мога да прокарам ръце и да сваля бельото ти !Аз все още не го искам!Повдигам нощничката ти леко нагоре и започвам да си играя с пъпчето ти и да го дразня с езиче!Прокарвам ръце под нощничката ти и усещаш как обгръщам гърдите ти с тях!Зърната ти са набъбнали което ми подсказва че всяко движение и всяка ла ска която правя ти харесва...Подпираш се на лакти и наддигаш бавно глава за да мога да те велуна!Аз се доближавам придължавайки да галя гърдите ти и накланям леко глава на една страна за да мога да те целуна!Езика ти и моя леко се докосват и в този момент ти прокарваш едната си ръка през косата ми!...
Докато ме целуваш пухаш сладкото си показалче на дясната ръчичка в устата ми!Аз го поемам бавно с езичето си и започвам да си играя с него!Междувременно си останала без нощничка,само по брлио!Аз все още не съм се съблякул,но благодарение на теб това бързо се променя!Със истинска страст ти сваляш горната ми дреха а след това и дънките ми!Отпускаш се отново на възглавничката и аз започвам да те целувам по цялото лице,слизам надолу към шията като когато стигам до ушичките не забравям да целуна за всяко едно от тя(точно зад мекичката част на ушенцето където е една от най силните ерогенни зони на жената)Обгръщам шията ти с ръце и усещам аромата на прарфюма които си си сложила преди да излезеш за нашата среща!Ти поемаш главата ми с двете си ръце и я сваляш малко по надолу към вече зажаднелите за ласки и целувки зърна!Усещаш духа ми по гърдите ти което те кара да изтръпнеш!Леко студени тръпки преминават по гърба ти които те карат да се извиеш леко нагоре от удоволствие!Играта на езичето ми със зърната ти е безкрайна!Те са толкова сладки че не мога да се нарадвам на нито едно от двете.Прокарвам ръце по ребрата ти точно там където е нивото на лактите(където лактите се допират до тялото ти,пробвай да видиш че тази зона е много чувствителна)и ти се извиваш ту на едната ту на другата страна от приятния гъдел които усещаш !Свалям бельото ти и пред мен се разкрива...
( Това на въпроса за еротичната фантазия

. Писах го преди две години или даже и повече когато си писахме с едно момиче...Наскоро пак писах нещо подобно и ефекта беше чифт мокри гащички - вече...Човека еволюира с времето...

)
На въпроса за най-голямата мечта --- искам да имам момиченце като порастна
Как мислите истина ли е че момчетата искат повече да си имат момиченце когато станат бащи или това е само едно твърдение което съм чул от абсолютно всички момичета с които съм се срещал в моя кратък живот ?