Някой чувал ли е нещо за разпадане на Верея?

Яко PHUN ;-)
Място за разтоварване на умствения багаж на потребителят! Вицове-мицове, клипове, закачалки за откачалки и тем подобни яко къртещи фаянса на комшията нещица.
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от admin »

На това управление това е положението. Аз когато работих там положението в последните месеци стоеше така:
Отиваш на работа с недоволство, защото всеки ден някаква нова простотия. Сградата е разделена на две, едната е административна част + телевизята, другата са бараките отдзад където е интернета, техниците и старите каси свързани с междинна врата. Новото 20 беше че служителите нямали право да минават през тази врата. След като се бях разкрещял ден с думите че тази заповед е малоумна и то пред този който я е измислил с аргументите че аз за да отида в интернет отдела за работа с клиенти трябва да обиколя цялата сграда, както и касиерката която ности оборота по същия начин ... на другия ден вече забраната не важеше за някой хора.... :)
Копуват се разни финтилатори по 100 кинта бройката (на магазина се намират и по 12 лв ама както и да е).
Следващ куроз: В субота съощава бившото началство че ще идват да вграждат новата система. Съответно аз и колегата ми опънати там два дена, събота и неделя бачкаме, ходим обикаляме касите, в понеделник и вторник пък се мъчим с отдаличените каси. На нас за награда ни отрязаха заплатите, а на една там дето се появи за 4-5 часа в събота, бяха я накарали да пише някаква програма, то там един друг и я беше писал както и да е.
Та на нея дадаха 600 лв. хронорар, а на нас ни отрязаха заплатите с 450 лв.
Като питах защо никои нищо конкретно не можа да каже, т.е. имаше разни обвинения но всички те отпаднаха като доказахме че не са верни. Така или иначе пари не видяхме. Много други подобни куриози имаше ... напуснах ме и месец след това се отказаха близо 900 обоната на интернета.
"There is no 'patch' for stupidity."
Аватар
PACHO26
Потребител
Потребител

Мнение от PACHO26 »

Vesenceto написа:няма да правят нищо съвместно...в последния брой на Бизнес поща пише повече по въпроса Верея:)
ако може с няколко думи да разясниш за какво става дума понеже както аз така и много други не си копуват вестници а се интересуват от съдбата на верея.И нека някой най накрая да каже какво ще става с тая верея(ще се оправя ли или ще пропада) да се махаме ли от верея или да оставаме,но който знае със сигорност,да не някой чул недочул да се изкаже-хората да се преместят и всичко с верея да се оправи-няма само исталационни такси да плащаме
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от admin »

Съдбата няма да е трагична .... поне за някой :)
Общо взето единия от акционерите на виреИката си продава акцийте и тъй като няма как да го обезпечат го обезпечават със сграден фонд. Това е. Телевизия верея заедно с етажа попада в Булсатком, също така двора на сградата, гаражите и задните постройки. Това е телевизионния канал се затваря тъй като минава в нов собственик и той все още не е решил какво да прави с него. Не е нещо драматично и не става въпрос за цялата верея кабел, за интернета и т.н.
"There is no 'patch' for stupidity."
Аватар
x6x
Потребител
Потребител

Мнение от x6x »

......................................................................

Аз съм един от тези 900 отказали се абонати.
ИИИИ не съжалявам за това!! :twisted:
Да ги купи някоя от големите акули се моля само.Да видим 512 за 20 лв поне.Ех мечти
Последно промяна от x6x на Чет Фев 16, 2006 16:17 pm, променено общо 1 път.
Аватар
Zac
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Zac »

x6x написа:Аз съм един от тези 900 отказали се абонати.
И аз и аз 8)
Аватар
Baev
HOOLIGAN
Обратна връзка:

Мнение от Baev »

Купете си Бизнес Поща , там пише всичко.
Аватар
SimonseN
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от SimonseN »

Я рaзпрaвете ,4е някой сa дaле4 пък им липсвa стaрaтa Верейкa :lol:
Публикувай отговор