Мъже и жени...или какво точно имат предвид....

Яко PHUN ;-)
Място за разтоварване на умствения багаж на потребителят! Вицове-мицове, клипове, закачалки за откачалки и тем подобни яко къртещи фаянса на комшията нещица.
Публикувай отговор
Аватар
*NIKITA*
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мъже и жени...или какво точно имат предвид....

Мнение от *NIKITA* »

МЪЖЕТЕ:
--------------
1. Ако считате, че сте дебели, това най-вероятно е вярно. Не ни питайте постоянно, ние няма да ви дадем удовлетворителен отговор!

2. Ако искате нещо, то просто го кажете. Нека изясним-ние сме семпли. Ние не разбираме деликатните, заобиколни въпроси. Намеците не работят при нас-също и очевидните такива! Просто кажете това, което
искате!

3. Когато задавате въпрос, на който не очаквате отговор, не се учудвайте че получавате отговор, който не искате да чуете.

4. Ние сме семпли. Когато ви молим да ни подадете филийка хляб, ние нямаме предвид нищо по-различно от това, което ви казваме. Това не е упрек, че хлябът не е на масата. Няма нито скрити тълкувания, нито обвинения! Ние наистина сме прости.

5. Ние сме семпли. Няма никакъв смисъл да ни питате за какво си мислим. В 96,5% от времето ние си мислим за секс. Не, ние не сме нерези, това просто ни харесва най-много!

6. Ние сме семпли. Понякога ние не мислим за вас. И в това няма нищо лошо. Молим да свикнете с тази мисъл. И да не ни питате за какво си мислим, освен ако не сте готови да водите разговор за политика, икономика, философия, поркане, цици, задници и/или коли.

7. Петък /Събота/ Неделя=плюскане=приятели=футбол пред телевизора=бира=лоши маниери. То е като пълнолунието или приливите и отливите-неизбежно.

8. Пазаруването не ни доставя удоволствие. И никога, никога няма да ни достави удоволствие!

9. Когато излизаме някъде, трябва да знаете че каквито и парцали да сте сложили отгоре си, те ви стоят чудесно. Кълнем се!

10. Имате достатъчно дрехи и обувки. Сълзите са изнудване! Това, че ще се разорим, не може да бъде доказателство за нашата любов.

11. Повечето мъже имат по три чифта обувки. Повтаряме: ние сме семпли. Как изобщо стe стигнали до идеята, че би могло да ни хрумне кои точно обувки измежду вашите 30 чифта ще ви стоят най-добре?

12. Простите отговори като “Да” или “Не” са напълно достатъчни, и то без значение какви са въпросите!

13. Ако имате проблем, ни помолете да ви помогнем да го разрешите. Не ни молете да ви съчувстваме, както правят това вашите приятелки.

14. Главоболие, което трае 8 седмици, не е никакво главоболие. Вървете на лекар!

15. Ако сме казали нещо, което може да бъде изтълкувано по два различни начина, единият от които ви обезпокоява или ви прави нещастни, ние сме имали предвид другото тълкувание!

16. ВСИЧКИ мъже виждат само в 16 цвята. Прасковата е плод, а не цвят!

17. А що за цвят е кайсията (каисията?) и как, по дяволите, се пише тази дума?!?

18. Бирата ни харесва по същия начин, по който на вас ви харесват чантите. Вие не го разбирате. Ние също не го разбираме.

19. Когато ви питаме дали “има нещо” и вие ни отговаряте “не”, ние ви вярваме и се държим така, сякаш наистина няма нищо и всичко е в ред.

20. Не ни питайте дали ви харесваме. Бъдете сигурни, че не бихме стояли при вас, ако не ви харесвахме.

21. Основното правило, за каквото и да става дума и дори при сянка от съмнение, е: Не усложнявайте нещата!
НИЕ НАИСТИНА СМЕ СЕМПЛИ!!!
----------------------------------------------------------------------------------
ЖЕНИТЕ:
1. Нямаш право да спиш до по-късно от мен.

2. Когато се събудя, вече трябва да си приготвил кафе и закуска и да си тананикаш нещо ободряващо, дори да е фалшиво.

3. Моля те да си поръчаш нещо различно, когато сме на ресторант. Кебапчета с бира е изумителна комбинация, но сега сме на ресторант.

4. За хиляден път ти казвам: нормално човешко същество се къпе поне два пъти на ден. Включително и в неделя - принципият му ден за къпане на съществото.

5. Трябва ли да сгъваш внимателно панталоните тъкмо когато се събличаме трескаво?
Недей, мама няма да ти се кара, ако се поизмачкат.

6. Не, чесно: смяташ ли че имам нещо против да се напиваш като свиня?

7. Винаги откликвам, когато ми правиш точно така, но ще те притесня ли много, ако те помоля някой път да сменим позата - просто за да видим какво ще стане?
Много ти благодаря, дано не те притесних.

8. Слушай ме, а не си мисли какво да ми отговориш.
И не се преструвай, че не разбираш за какво става дума, не си чак толкова тъп.

9. Няма нужда да казваш извинявай хилядократно.
Един път е достатъчен - стига да е искрено.

10. Всеки път, когато знаеш, че не си прав и правиш онази жертвена физиономия, ми идва да ти фрасна един: разбира се, че цяла вечер се пълеше срещу онази овца .

11. Той наистина ми е само приятел. Секс правя само с теб.

12. ,,Стиснат" е обратното на секси .
Когато си в компания и изчисляваш до стотинка кой какво е ял и пил, ми иде да потъна в дън земя.

13. Бог е създал тези скромни същества - чаршафите, за да се сменят от време на време. Дори и в твоята квартира.
И то не веднъж на два месеца.

14. Запомни: секс е, когато и двамата свършват.
Ако веднъж ме оставиш така, ще си имаш проблеми, ей, момченце.

15. Друг път ще си вземаш ,,довиждане" с тая само с ръкостискане, чу ли ме добре?

16. Предварителната игра в секса започва още когато се прибереш.
Възгласът ,,Опа-а, прибрах се, слагай ракията!" не е част от нея .

17. Знам, че често си изморен .
За съжаление нещата стоят така, че нямаш абсолютно никакво право да го показваш.

18. Смяташ ли, че не ми е ясно защо правиш дълги паузи, докато си говорим по телефона в събота следобед?
Гледаш си тъпия мач - ето защо.

19. Свали си чорапите, иначе не ме докосвай.

20. Ако още веднъж чуя, че ти е паднала батерията и затова не си ми се обадил, ще стане много лошо.

21. Приятните изненади!
Са!
Задължителни!

22. Дали съм ,,свършила, мило"?!
Не бе, явно някой разфасоваше кучето на съседа със страшно тъпа бичкия, затова бяха тия писъци.

23. Да. Точно така. Просто я намираш за много забавна и симпатична, нищо повече, да.
Ей сега ще видиш ти кой ми е симпатичен.

Знаех си. Дори тази статия не прочете до края, камо ли да ме слушаш какво ти говоря.
Аватар
Zac
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Zac »

Старо, но яко.Особенно за мъжете.
Аватар
Internet
Новак
Новак
Обратна връзка:

Мнение от Internet »