Куция настига влака!

Яко PHUN ;-)
Място за разтоварване на умствения багаж на потребителят! Вицове-мицове, клипове, закачалки за откачалки и тем подобни яко къртещи фаянса на комшията нещица.
Публикувай отговор
Аватар
YohAsakura
Новак
Новак

Куция настига влака!

Мнение от YohAsakura »

КУЦИЯ НАСТИГА ВЛАКА - епизод 1

Сега ще ви разкажа историята на един най-обикновен куц дядо с две патерици и един бастун закачен на гърбът му както меча стои на гърбът на нинджите.Той се казва Вълчо.
В един най-обикновен слънчев ден с леки превалявания на сняг,дедо Вълчо решил да хване влака за София за да види своя стар приятел Пенчо.Отишъл дедо Вълчо на гарата и питал секретарката:
-ЗдравИей младо момиче.
Секретарката го изгледала накриво докъто мляска дъвка и казала:
-К'во искаш е мурук?
Дядото се ядосал извадил бастина от калъфа на гарбът си и я праснал в десятката!
После прибрал бастуна си в калъфа на гарбът си които му бил подърен от една нинджа баба.
Лицето му се напомпало с бръчки и казал:
-С каквУо съм заслужил това отношИение?!
И секретарката казала:
-Ще извикам охраната!
-Охранаааа!!!
Появили се 3-ма напомпани мутри и хукнали срещу куция дядо,дядо Вълчо се изплашил припаднал.На следващата сутрин се сабудил в болницата.Дядото се огледал наоколо и след няколко секунди осъзнал,че лежи в болница.Скочил на един крак и се извикал:
-Каде са ми дрехите?!
Хванал по една патерица във всяка рака и започнал да се варти като варварина от "DIABLO II"
и да троши всичко в стаята.По едно време строшил и шкафа си и видял дрехите,облякъл ги прибрал бастуна на гарбът си,хванал патериците си и без да мисли се метнал през прозореца на 5-тия едаж.Започнал да маха с патериците си и полетял еднокрила куца гарга към гарата.Докторите осетили шумът и се качили в стаята му.Херургът видял през прозореца как дядото "фърчи" ,херургът се оказал нинджа,хванал осем спринцовки между пръстите (по четири в рака) кръстосал рацете си после замахнал открастосваики рацете си и осем спринцовки полетяли право към "летящия" дядо.И една го е праснала точно в задника и катапултирал в контеинерите на едно ресторантче.След 5 минути се сабудил,подал главата си от коша огледал се и тъкмо почнал да излиза и един прозорец се отворил и чистачката хвърлила чувалът с боклук към коша,и чувалът одарил дядо Вълчо по главата,дядо Вълчо пак припаднал в коша.
След 5 минути пак се сабундил и тъкмо да излезе,някакав клошар го хванал за топките и го дръпнал надолу ,започнал да го налага със юмрука си овит в клошарска ракавица без пръсти.Накрая му бил една бутонка в задника и го изтрелял от коша право на покрива на ресторанта.А клошара на времето бил лекоатлет.Дядото се ядосал и се изпикал от покрива в коша!
Дядо Вълчо скочил от покрива на ресторанта, замахал с патериците и пак захвърчал като куцо пиле болно от птичи грип.Залетял към гарата,но този път се мислел ,че вече нищо няма да го спре.И тъкмо стигнал над гарата и видял,че влакът тъкмо тръгвал.В същият момент ято котки нинджи пришалци с парашути прелетяли над дядо Вълчо и започнали да го бомбандират с л***а."Дъжд" от л***а паднъл и залепил дядото върху влака.Дядото макар и залепен върху покрива с л***а на влака бил щастлив,че го е хванал,но влака включил турбо и и на тунела дядото се одарил в тавана на тунела отлепил се и полетял през моста надулу към пропъста.

Следва продължение...
Аватар
PoSSeSSeD
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от PoSSeSSeD »

Ми тва на мен повече ми клони към малоумно, аз можех да напиша по-добро :?
Аватар
YohAsakura
Новак
Новак

Мнение от YohAsakura »

:lol: :lol: :lol: Е ми то е лигавня аз имам и втори епизод :P
Аватар
John3V
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от John3V »