Фитнес мания
- Baev
- HOOLIGAN
- Обратна връзка:
Тези колани се слагат при опастност от деформиране на кръста. При абсолютно всяко упражнение което има за цел натоварване на кръстните връзки , те съветвам да ползваш подобен помощен вид уред.
Последно промяна от Baev на Сря Мар 29, 2006 20:47 pm, променено общо 1 път.
- HyBRiD-X
- Потребител
- Обратна връзка:
Я да попитам и аз нещо. Не съм фитнес-маниак, преди влизах често в залата, докато не си счупих много лошо едни кости по дланта...ама както и да е. Но сега, покрай зимните месеци, доста се "запасих" около коремните мускули!
Затова започнах да бягам 4-5 пъти в седмицата по около 3-4 км (засега). Доколкото ми е известно, коремните преси само стягат коремните мускули и съвсем леко махат излишните мазнини около тях. Я препоръчайте някакво упражнение, абе дайте ми някакъв съвет за свалянето на мазнините от тази област? 

- DMXDMX
- Старо куче медалист
http://www.tialoto.bg/article.php?cat=22&id=2522 сaмо че нямa голям ефект поне при мен не деистжa мн или не ги прaвя прaвилно или сa леко измислени
- Baev
- HOOLIGAN
- Обратна връзка:
С бягане и подходяща диета стават чудесаHyBRiD-X написа:Я да попитам и аз нещо. Не съм фитнес-маниак, преди влизах често в залата, докато не си счупих много лошо едни кости по дланта...ама както и да е. Но сега, покрай зимните месеци, доста се "запасих" около коремните мускули!Затова започнах да бягам 4-5 пъти в седмицата по около 3-4 км (засега). Доколкото ми е известно, коремните преси само стягат коремните мускули и съвсем леко махат излишните мазнини около тях. Я препоръчайте някакво упражнение, абе дайте ми някакъв съвет за свалянето на мазнините от тази област?

- emzo
- Старо куче медалист
- DMXDMX
- Старо куче медалист
ей тая диета и да се убия не мога да я спазя от здрава тренировка няма ли ефект ?emzo написа:@HyBRiD-X - 4-5 пъти седмично кардио + НВД (ниско въглехидратна диета).Имай напредвид, че ако имаш голям запас ще е лесно, но ако са ти 3-4 излишните килца, много строго трябва да спазваш НВДто.
п.с. упражнения няма да стопят мазното
- emzo
- Старо куче медалист
- HyBRiD-X
- Потребител
- Обратна връзка:
- emzo
- Старо куче медалист
Eдва ли ще ти се смята, но като за начало постепенно намали въглехидратите до 96гр дневно, като 70гр от тях гледай да си ги приел до 14.00 а другите до 18.00-19.00.
Ако все пак ти се смята:
http://www.bb-team.org/nutrition/000192.php
Някъде из сайта има и тема за НВД, ама от както го префасонираха не мога да я намеря
Иначе инфо има доста във форума, но чети преди да питаш
п.с. първите 4-5 килца ще са лесни
Ако все пак ти се смята:
http://www.bb-team.org/nutrition/000192.php
Някъде из сайта има и тема за НВД, ама от както го префасонираха не мога да я намеря

Иначе инфо има доста във форума, но чети преди да питаш

п.с. първите 4-5 килца ще са лесни
- wizard_m
- Потребител
- Обратна връзка:
Съветвам те да четеш от http://www.bb-team.org и след това да задаваш въпросите си в техния форум, защото тук има много малко хора които могат да ти помогнат.
Какви видове хранителни режими съществуват?
Хранителни режими за понижаване на теглото
Ниско въглехидратен режим (НВД) – стратегия, използвана за понижаване на подкожните мазнини
Какви видове хранителни режими съществуват?
Хранителни режими за понижаване на теглото
Ниско въглехидратен режим (НВД) – стратегия, използвана за понижаване на подкожните мазнини
Линкове към тези стати са сложени в Често задавани въпроси и после в категория хранене. Започнах да чета отговорите и така намерих линковете.emzo написа:Някъде из сайта има и тема за НВД, ама от както го префасонираха не мога да я намеря![]()
- emzo
- Старо куче медалист
- sinister_shadow
- Потребител
Един приятел свали около 8 кила за 2 месеца(тва лятото-Юли, Август), със следните неща:
ядеше колкото може по малко и въртеше колело с половер на гърба(как не покяса в тая жега незнам) казвам толкова количестово пот да се излива от човек едва ли сте виждали.
А сега като тренира в фитнеса също яде по малко и продължава да носи половера, и корема му лека полека спада.
Висок е 175, тежеше 96 кила, след двата месеца свали на 88, а сега е 84.
ядеше колкото може по малко и въртеше колело с половер на гърба(как не покяса в тая жега незнам) казвам толкова количестово пот да се излива от човек едва ли сте виждали.
А сега като тренира в фитнеса също яде по малко и продължава да носи половера, и корема му лека полека спада.
Висок е 175, тежеше 96 кила, след двата месеца свали на 88, а сега е 84.
- Baev
- HOOLIGAN
- Обратна връзка:
- emzo
- Старо куче медалист
- DMXDMX
- Старо куче медалист