Яко PHUN
Място за разтоварване на умствения багаж на потребителят! Вицове-мицове, клипове, закачалки за откачалки и тем подобни яко къртещи фаянса на комшията нещица.
А джофрите дето се кълчат са ми през центъра
Ени,Ани,Дани и Марийка са от типа анорексични п***и,които хич не са ми по вкуса.А аз съм ценител,да знаете
Vesenceto написа:Да бе, кое им е симпатичното?Заралииката с голямата уста или пъпчасаналата блондинка?(то тва нейното не са пъпки, ами направо циреи):)
Напълно съм съгласна..А,и като ги накараш да излязат от тоя грим и изкуствените коси..какво остава? Носове като на мравояд и тъпи усмивки като на момиченцата на Къцко..Никакво излъчване..с две ръце съм за по малкото зло- Теди и Ени.. и нека си изглежда като женска злоба..Всеки има право да няма вкус- дори и аз
Vesenceto написа:Да бе, кое им е симпатичното?Заралииката с голямата уста или пъпчасаналата блондинка?(то тва нейното не са пъпки, ами направо циреи):)
Напълно съм съгласна..А,и като ги накараш да излязат от тоя грим и изкуствените коси..какво остава? Носове като на мравояд и тъпи усмивки като на момиченцата на Къцко..Никакво излъчване..с две ръце съм за по малкото зло- Теди и Ени.. и нека си изглежда като женска злоба..Всеки има право да няма вкус- дори и аз
Не че харесвам много Яна и Жана или Теди и Ени, но все пак нали момичетата ги избират за да са гримирани, хубави, изкушаващи, предизвикателни то ако е за по без грим коя да е да се кандидатита ше я вземат. НЕ отричам натуралната хубост, колкото и да е на изчезване вече. Все пак рядко се среща красота и интелект в едно женско тяло както бях казвал преди. Харесвам хубавите жени без значение с грим или без.