Фитнес мания

Всичко свързано с всякакъв вид спорт ...повишаване на тонуса и елексири за душата и тялото : )
Публикувай отговор
Аватар
Mani
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от Mani »

Абе на едната си ръка-на бицепса имам малко то4ици. Все едно някакви кръвоизливчета или нещо такова. Това от претоварване ли е? Нали няма да си остане за винаги? :? :( Прече ли нещо?
Аватар
emzo
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от emzo »

Намери време :) да видим какъв е бил изпита.
btw за какъв изпит става дума ?
Аватар
Baev
HOOLIGAN
Обратна връзка:

Мнение от Baev »

Някой може ли да постне нещо за Lecithin на български. Ще му бъда много благодарен :)
Аватар
DMXDMX
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от DMXDMX »

я ми кажете къде мога да намеря хранителен режим за качване на маса или да ми кажете такъв. Естествени протеини от какво да си набавя ?
Аватар
*NIKITA*
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от *NIKITA* »

Изображение
Лесно се чете макар да не е на Бг
------------------------------------------------
Биологически активная добавка (БАД) Lecithin (Лецитин) NSP 170 капсул
Улучшает функционирование мозга
Обеспечивает питание всей нервной системы, входит в состав нервных оболочек.
Снижает ожирение печени
Нормализует уровень холестерина и жирных кислот в крови
Повышает усвоение витаминов А, D, Е и К в кишечном тракте
Лецитин служит основным питательным веществом для нервов, составляя 17% периферической нервной системы и 30% мозга. Недостаточное поступление лецитина приводит к раздражительности, усталости, мозговому истощению вплоть до нервного срыва.

Лецитин ускоряет окислительные процессы, обеспечивает нормальный обмен жиров, улучшает работу мозга и сердечно-сосудистой системы, способствует усвоению витаминов А, D, Е и К, повышает сопротивляемость организма воздействию токсичных веществ, стимулирует желчеотделение, образование эритроцитов и гемоглобина.

Лецитин ускоряет окислительные процессы, обеспечивает нормальный обмен жиров, улучшает работу мозга и сердечно-сосудистой системы, способствует усвоению витаминов А, D, Е и К, повышает сопротивляемость организма воздействию токсичных веществ, стимулирует желчеотделение, образование эритроцитов и гемоглобина. Все клетки организма нуждаются в лецитине, который входит в комплекс витаминов группы В и помогает вырабатывать энергию. Он также необходим для выработки ацетилхолина, обеспечивающего оптимальное функционирование нервной системы. Лецитин и холин требуются для выработки гормонов и для нормального обмена жиров и холестерина. Лецитин присуще липотропное (жирорастворяющее) действие. Установлено, что лецитин овощного происхождения эффективнее лецитина животного происхождения.

Биодобавка Лецитин от NSP представляет собой очищенный концентрат лецитина из соевого масла, содержит 95-97% биоактивных действующих начал - фосфолипидов и полиненасыщенных жирных кислот. Лецитин обладает широким спектром воздействия на физиологические функции организма:
восстанавливает структуру печени и легких;
регулирует выработку желчи;
предупреждает развитие цирроза при злоупотреблении алкоголем;
эффективен при профилактике атеросклероза;
выводит излишки холестерина из тканей и сосудов;
стабилизирует уровень триглицеридов в крови;
предохраняет от избыточной массы тела;
принимает активное участие в нейротрансмиссии (передачи нервных импульсов);
необходим в рационе беременных и кормящих женщин, так как участвует в формировании и нормальном развитии мозга и нервной системы ребенка.

Прием Биологически активной добавки (БАД) Лецитин от NSP - лучший способ активизировать память и аналитические функции мышления, избавиться от депрессий. Прекрасная поддержка для тех, кто бросил курить. Улучшает состояние больных рассеянным склерозом.
Аватар
Baev
HOOLIGAN
Обратна връзка:

Мнение от Baev »

Аватар
emzo
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от emzo »

Препоръчвам на всеки подложил се на НВД да пие лецитин.Освен, че е липотропен агент подпомага и мисленето, а всички знаем как се отразяват малкото въглехидрати по време на НВД.
http://www.walmark.bg/product_detail.as ... uct_id=556 - само ~10лв ;)
Аватар
DMXDMX
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от DMXDMX »

да питам нещо щото взе да ми се струва странно от както ходя на фитнес все сам имал мускулна треска обаче кат почнах по-сериозно и редовно около месец вече нямам това нормално ли е, защотото имам чуството че мускулите са ми привикнали с килограмите, който дигам. Ако ги увелича ще се върне ли мускулната треска.
Аватар
Baev
HOOLIGAN
Обратна връзка:

Мнение от Baev »

Ами тя мускулната треска се получава като стресираш мускула. Аз рядко имам , примерно от вдигаде на големи килограми. Нормално е. То по-опасно е да се товариш , за да не скъсаш нещо.
Аватар
emzo
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от emzo »

DMXDMX написа:да питам нещо щото взе да ми се струва странно от както ходя на фитнес все сам имал мускулна треска обаче кат почнах по-сериозно и редовно около месец вече нямам това нормално ли е, защотото имам чуството че мускулите са ми привикнали с килограмите, който дигам. Ако ги увелича ще се върне ли мускулната треска.
Почини си една седмица и после ще видиш :wink:
Аватар
DMXDMX
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от DMXDMX »

напоследък спрях да имам мускулна треска и ми дойде на акъла да не би не правя нещо упражененията както трябва и само ходя да блъскам кат хамалин
Аватар
DMXDMX
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от DMXDMX »

Някой ходи ли в универсалния и може ли да ми каже какви са цените на карите + сауна и отделно сауната колко е? (бтв като включих предмишницата в програмата нямам проблеми при скрипеца
Аватар
Baev
HOOLIGAN
Обратна връзка:

Мнение от Baev »

Аз искам всеки път да имам мускулна треска след зала Изображение
Аватар
NightWolf`
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от NightWolf` »

За унивесалния знам, че имаше значение в кой часове ще ходиш, вмисъл следобед е по-скъпо. Иначе сутринта май беше 2 лв, ама за ученици сигурно има намаление.
Now the magic has gone
Аватар
Torbalan
Потребител
Потребител

Мнение от Torbalan »

Цените за залата :arrow:

За ученици до 12 часа 1 лв
за всички от 12 до 4 часа 2 лева.
от 4 до 8 часа 3 лева.
и след това пак е 2 лева т.е до когато има хора най-късно 10.30 - 11 часа
затварят

За сауната май е 5 лева ама там вече не съм сигурен,като отидеш ще видиш има си ценоразписи 8)

За картите 18 лева 12 пъти без значение часа :wink:
Публикувай отговор