Старозагорци-тройка(две момчета и момиче) +18
- Vesenceto
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
- John3V
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
- *NIKITA*
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
Ако я познаваш лично или от разкази на очевидци може и да си прав..Аз само изказвам мнение за това което видях и чух..на челото и не пишеше,че е курва и колко взима..нямаше етикетче с цената...Само да питам,всички жени ли които правят тройка..или са нимфоманки примерно трябва да се нарачат с подобни епитети..Ами сигурно им харесва така..аз лично не съм пробвала и нямам желание да пробвам но пък нямам право и да ги обиждам...Можеше да си малко по мил..Примерно: "Боклук..ама събран!"cavenagi написа:Какъв кеф бе една курва са я заснели с телефонсамо са забравили да напишат цената накрая / за час или брой хора , който ще я опъват / . Мнението ми за потърпевшата е , че е един боклук !!!!!!!!!!!!!!!

- x6x
- Потребител
- Baev
- HOOLIGAN
- Обратна връзка:
- Joe
- Потребител
- Обратна връзка:
- *NIKITA*
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
Макар да имам син..да прав си няма да ми е приятно да го видя в нещо такова..камо ли той да снима.. Ще се опитам да го възпитавам да гледа на жените с уважение,макар да знам,че има и големи гадове от тях и ще го нараняват..Все пак мъжете не са виновни в повечето случай и в опитите си да угодят на капризите на всяка една-не са супермени..не могат да носят на плещите си целия свят..Но това е мое мнение,не робуващо на общоприетото от другите жени,че мъжете имат само 2 гряха- всичко което казват и всичко което правят..Но казано по темата..Дори родителите на момичето да са се опитали да му дадат подходящото според тях възпитание..то тя е придобила външно такова от средата в която се подвизава..и не красивите примери от доброжелателни приятелки..иска и се явно да опита и да види от всичко..Акъл му е майката..не само възпитание..Който си го има си го има..то е вродено..природа..само трябва да се усъвършенства..а такива като нея явно не си дават зор и на вълната..да яхне па да става квото става...Нейна си работа все пак..живота си е неин да си го проваля..Ареееее стига толковаcavenagi написа:Не я познавам , ама ако я видя ще я засиля на Свиленград да проституира. Как да съм по-мил .Истината за тези боклуци е такава. Гледахте една по ВИП Брадъра . После реве нямала пари ,кола , детето нямало баща , па псле целя народ да я съжалява горкичката русподжа да ги е..х м....а . Ти си майка и знаеш най-добре,че тоа е грешка във възпитанието. Приятно ли ще ти е , ако детето ти цъфне в нета с такива хубости. На нейните години бр. на тази от клипа ритах мач на стадиона като луд всеки ден.
Посл. После всички реват нямали пари гладни бил, комунистите им били виновни , Иван Костов им бил виновен , ако и аз съм на тяхно място и аз бих цакал тоз загубен народ.

- nefelen
- Модератор
- Обратна връзка:
Да бяха са снимали и тези големи ебачи да ги видим кои са бе!Защото струва ми се че цялата работа е "ей вище ний я наебахме тази имаме го документирано".Мега ужасна постъпка.А питате ли го горкото момиче как се чуства сега половин СтЗ я е видяло и какво като я срещнат някаде ще я сочат с пръст ще и се подхилват и тн.
Моето мнение е че трябва да се изтрият всичките копия на това клипче и да се забрави въобще че е съществувало - не само на него а и на всички други подобни
Моето мнение е че трябва да се изтрият всичките копия на това клипче и да се забрави въобще че е съществувало - не само на него а и на всички други подобни
s0 lItTlE tImE, s0 lItTlE t0 d0
-
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
- Soby
- Сутеньор
- Обратна връзка:
- [Sz]T-Rex
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
- *NIKITA*
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
---------------------------------sawo написа:Ами доколкото познавам значението на думата курва точно така трябва да се наричат.*NIKITA* написа:Само да питам,всички жени ли които правят тройка..или са нимфоманки примерно трябва да се нарачат с подобни епитети..
Нимфомания (от гр.νύμφη (nуmрhe) — невеста и μανία (mania) — страст, безумие) е термин характеризиращ състояние на повишено полово влечение при жената съпоставим с хиперсексуалността. Често терминът се употрбява в преносен смисъл за обозначение на анормално сексуално поведение при жените. Характерни за състоянието са постоянната сексуална неудовлетвореност, липса на удовлетворение от един партньор. Нимфоманията се свързва с психическо или нервно разтройство и ендокринна недостатъчност.
........

..А когато мъж е болен от хиперсексуалност как се нарича? Полов атлет ли? Няма ли обидна терминология? Защо само за жените да има? Не е честно ..
- x6x
- Потребител
Защо намесвате нимфоманията тука??Хиперлибидо е по приемливо да се предполага.Ама тогава сме еб@ти психолозите щом поставяме диагнози и определения по 20сек видео.
Нищо лошо няма в 3-а;4-а и т.н. до 69-а.Малко повече въображение, освободеност и удоволствието е налице.
На Запад честата смяна на партньори и любовници не е толкова зле приемана(в по голямата част де).В България Патриархат,Ориенталщина и ниска полова култура!
Жените(поне тези с които съм бил) имат не по малко или силно желание,само трябва да се провокира,раздухва и резултатите са налице.Определениято "курва" след малко житейски опит се разбира(стига да има интелект индивида),че не се свързва със пола или броя чифтосвания.
Със здраве и си правете кефа без задръжки.
едит: cavenagi виж какъв чаршаф стана заради твоите усмивки

edit2: cavenagi е пич!
Нищо лошо няма в 3-а;4-а и т.н. до 69-а.Малко повече въображение, освободеност и удоволствието е налице.
На Запад честата смяна на партньори и любовници не е толкова зле приемана(в по голямата част де).В България Патриархат,Ориенталщина и ниска полова култура!
Жените(поне тези с които съм бил) имат не по малко или силно желание,само трябва да се провокира,раздухва и резултатите са налице.Определениято "курва" след малко житейски опит се разбира(стига да има интелект индивида),че не се свързва със пола или броя чифтосвания.
Със здраве и си правете кефа без задръжки.
едит: cavenagi виж какъв чаршаф стана заради твоите усмивки

edit2: cavenagi е пич!
-
- Новак