LG - много хищни записвачки ...

Яко PHUN ;-)
Място за разтоварване на умствения багаж на потребителят! Вицове-мицове, клипове, закачалки за откачалки и тем подобни яко къртещи фаянса на комшията нещица.
Публикувай отговор
Аватар
sinister_shadow
Потребител
Потребител

LG - много хищни записвачки ...

Мнение от sinister_shadow »

Сядам си аз на компа вкарвам един диск в LG-то си, чувам я как ускоровя и по едно време Паатт.Вече го няма звука на въртящ се диск, казвам си Господи какво стана, нещо изгърмя.След като се опитах да изкарам таблата на записвачка, но не можах и прибегнах до отверката.След като прикючих работата с отверката открих това: :lol:

Изображение
Изображение
Изображение

Вкрайна сметка целия диск беше станал на това: :twisted:

Изображение

След щателно почистването на тленните останки на диска, записвачката възобнови работата си без никакви проблеми, но надявам се не чак толкова гладна. :lol: А на някои да му се е случвало такиво нещо. :roll:
Аватар
John3V
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от John3V »

Дааа... даже бях пуснал едно филмче по случая. Много от ултраизвестните марки дискове не могат да издържат на високите обороти на оптичните устройства (не говорим за скъпите такива, като плекстър, които умишлено си свалят оборотите - хем за да не вдигат много шум, хем и за да не експлоадира медията в него).
Ползвайте само Verbatim и TDK и едва ли някога ще чуете звук от експлозия в оптичното си устройство.
Аватар
^Sloopy^^
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от ^Sloopy^^ »

въх че и мойта записвачка е LG значи да очаквам и аз да стани такова нещо :lol:
Публикувай отговор