Игра , състезание , а може би и повече
- [Sz]T-Rex
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
Игра , състезание , а може би и повече
Идеята е следната:
Т'ва е игра за тези , които са на "ти" с филмирането .. или така да го кажем , тези , които могат да правят филмчета с ефекти , тва-онова(а и по-начинаещи).
Целта е , всеки (който може) да направи филмче , свързано с несъществуващ филм по зададен жанр.Всеки трябва да измисля името на филма , който ще представя.
Май ще ми е по-лесно да ви го обясня с пример.
При зададен жанр : Комедия
Аз измислям заглавие на филм : "Чука на чичо Ралф" (бахти тъпото заглавие , ама казвам примерно)
Правя примерно началото на филма .. да кажем отначало започва някаква весела песничка на черен фон , по 1 време се появява някъв чук и разбива монитора .. спирам чука в момента на удара и на страната с която е ударил монитора пише името на ИЗМИСЛЕН ОТ МЕН актьор , след това удря 2ри път , на същото място се появява ново име на актьор/актриса , но несъществуващо в голямото кино .. в смисъл , не да кажем Леонардо ДиКаприо , Джулия Робъртс и т.н. .. схванахте ми мисълта предполагам..накрая е добре да пише nick-а на този , който е направил филмчето..
Та искам първо да видя дали има навити хора и ако има , колко са те..на мен не ми пречи и да сме само 2ма , но колкото повече , толкова по-добре..
Аз имам вече готово 1 филмче жанр Ужас , но има 1 проблем..около минута и половина е , ама е 300 MB .. a като го конвертирам става бахти грозното качество..това е единствения проблем , който може би застрашава всички ни .. ако някой има решение , да казва..
надявам се да има кандидати , защото ще е интересно за всички .. дори за тези , които не участват .. все пак те ще оценят по един или друг начин творбите ни..
Т'ва е игра за тези , които са на "ти" с филмирането .. или така да го кажем , тези , които могат да правят филмчета с ефекти , тва-онова(а и по-начинаещи).
Целта е , всеки (който може) да направи филмче , свързано с несъществуващ филм по зададен жанр.Всеки трябва да измисля името на филма , който ще представя.
Май ще ми е по-лесно да ви го обясня с пример.
При зададен жанр : Комедия
Аз измислям заглавие на филм : "Чука на чичо Ралф" (бахти тъпото заглавие , ама казвам примерно)
Правя примерно началото на филма .. да кажем отначало започва някаква весела песничка на черен фон , по 1 време се появява някъв чук и разбива монитора .. спирам чука в момента на удара и на страната с която е ударил монитора пише името на ИЗМИСЛЕН ОТ МЕН актьор , след това удря 2ри път , на същото място се появява ново име на актьор/актриса , но несъществуващо в голямото кино .. в смисъл , не да кажем Леонардо ДиКаприо , Джулия Робъртс и т.н. .. схванахте ми мисълта предполагам..накрая е добре да пише nick-а на този , който е направил филмчето..
Та искам първо да видя дали има навити хора и ако има , колко са те..на мен не ми пречи и да сме само 2ма , но колкото повече , толкова по-добре..
Аз имам вече готово 1 филмче жанр Ужас , но има 1 проблем..около минута и половина е , ама е 300 MB .. a като го конвертирам става бахти грозното качество..това е единствения проблем , който може би застрашава всички ни .. ако някой има решение , да казва..
надявам се да има кандидати , защото ще е интересно за всички .. дори за тези , които не участват .. все пак те ще оценят по един или друг начин творбите ни..
- Mani
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
- [Sz]T-Rex
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
всичко е много хубаво , ама не мога да намеря къде да качвам
..вече взех да се дразня .. от 2 часа насам се опитавам да намеря място и НЯМА и НЯМА...накрая се склоних с някой free torrent дето да не иска регистрация .. там пък не знам защо , като upload-на .torrent-а и всичко уж 6 , пък на seed няма нищо .. 0 .. в 2 тракера така .. еми ебати късмета!

- Internet
- Новак
- Обратна връзка:
- [Sz]T-Rex
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
и така , нека започна 1ви аз..

Заглавие: School Of Dead
Жанр: Horror
Актьори: John Busy , Mike Favour , Nataly Taner и др.
Soundtrack: As Ashes Fall - Media 5
Продължителност: 01:42 min
Качество на видеото: почти ужасно
Размер: ~8.5 MB
Download
(пазя оригиналните [хубавите] качества на видеото , но размерите му са прекалено големи за няма и 2 минути клип..)
горе-доло ей такова трябва да представлява цялата "игра" ..
айде очаквам мнения и също така други клипове , на които да се наслаждавам и аз

Заглавие: School Of Dead
Жанр: Horror
Актьори: John Busy , Mike Favour , Nataly Taner и др.
Soundtrack: As Ashes Fall - Media 5
Продължителност: 01:42 min
Качество на видеото: почти ужасно
Размер: ~8.5 MB
Download
(пазя оригиналните [хубавите] качества на видеото , но размерите му са прекалено големи за няма и 2 минути клип..)
горе-доло ей такова трябва да представлява цялата "игра" ..
айде очаквам мнения и също така други клипове , на които да се наслаждавам и аз

- [Sz]T-Rex
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
- [Sz]T-Rex
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
- Juvenile
- Потребител
- Обратна връзка:
- [Sz]T-Rex
- Старо куче медалист