Широката общественост/ софийската /знае ли значенитео на ..?
- Jedi_Knight
- Старо куче медалист
- *NIKITA*
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
Re: Широката общественост/ софийската /знае ли значенитео на
По свои лични наблюдения върху цялата Софийска общност ли си направил тези си изводи? Или как? Това междуградска злоба ли е? Според мен във всяко едно по голямо населено място се използва "селянин" естествено не с точната дефиниция на думата.Не може поне веднъж и ти да не си я използвал... Лично аз я използвах преди няколко часа,когато един "гражданин" с номер на колата СО /софияобласт/ си кара най спокойно в крайна лява лента на Цариградско шосе с недопустимите за това платно 30 км и извадил ръката си си щрака на няква бесна чалга,не признава премигване на дълги /няколко пъти/,защото от зяпане мутрата на девойката до него не признава и огледалата за задно виждане,убива ми скоростта от 140 км.,След което ми шари из платното като в небран бостан и си мисли,че като ме засича на няколко пъти и не ми дава да го изпреваря е "страшен мъж" в очите на истерично хилещата се пача до него.Е,да ама не. . 1 сек.минаване спортен режим на колата и след още 2 сек.е забил на контра защото му стоя напреко на платното пред сфетофара без да му дам да мине крещейки в яда си :"Ей,сельо,слез от тая кола и се прибери с рейса докато не се научиш да караш в града!" ...cavenagi написа:
Широката общественост/ софийската /знае ли значенитео на думата селянин ?
При условие , че я използва за каво ли не .
Използвам думата "сельо" само в случай като този и то когато по рег.на автомобила и държанието му на пътя е явно

- tonyboy79
- Потребител
- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
- Lexx
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
- zm
- Потребител
- Обратна връзка: