tonyboy79 написа:Ха ха с тази снимка ще "вдигнеш" духа във форума.

Представям си вече как мадамите почват да ходят с едно цвете между краката.
И искам да те питам нещо. Не се ли притесняваш като си без бельо и с пола да не стане някой гаф, а де на говорим за хигиеничност като сядаш на някое кафе?
ПП: Преди години още кагато Паралакс беше кафе, една мадама и тя така.... абе нещо се наведе рязко и такава гледка се откри....... мале, мале щях да си глътна чашата.

Не,не се притеснявам - няма от какво> не нося чак толкова къси поли за да се вижда нещо дори и като се наведа,рокли.. поли са ми до коляното,трябва да се побия на челна стойка за да ми лъсне задника,не е задължително жената да е с нещо мини за да изглежда секси,да ти се вижда задника очевАдно, не е секси поне според мен,има други начини да се подчертае сексапилността на една жена.Колкото до хигиената,интимната козметика,която използвам ме предпазва,по кафета -не сядам директно,а върху полата си, вечер в барове или диско винаги местата са ми на бара,не обичам да се заседявам,дори и когато съм с бикини е по същия начин,не си държа краката разкрачени това е ясно,/е,ако малко съм подпийнала и се закачам с някой,премятвам бавно крак върху крак като Шарън Стоун в "Първичен инстинкт"

/не съм на показ за да има досек с околната среда и да пипна нещо..много и различни варианти има за предпазване.. все пак не съм на 15 за да незнам как