-----------------------------------------------------------------
Както се казва, да ни е честито!

Демек който не е абонат на компания за цифрова ТВ няма да гледа възловите мачове, понеже според мен ще ги пуснат по ДИЕМА Екстра!

Май и т'ва няма да ни спаси, защото ако са ППВ направени мачовете те май не се излъчват и дори да имаш програмта.HyBRiD-X написа: ПОНЕ дотогава в пакета на СТЗ "кабеларките" ще се появи и Диема Екстра!
Ако мачовете са ППВ събития излъчват се но ще си ги гледа смо тоз който си плати за това ППВ събитие.Сега това струва около 2 лева.Mani написа:Май и т'ва няма да ни спаси, защото ако са ППВ направени мачовете те май не се излъчват и дори да имаш програмта.HyBRiD-X написа: ПОНЕ дотогава в пакета на СТЗ "кабеларките" ще се появи и Диема Екстра!![]()
ПС: Простете ако греша и нека някой ме попрваи, че отдавна си мисля, че е така и не съм сигурен и все се каня да питам.
Ами аз точно това имах предвид, че няма значение дали я имаш или не тая програма, защото тия мачове най-вероятно ще са ППВ и няма да можем да ги гледам, както ти обясни, че се плащат, независимо дали я имаш тая Телевизия.Lexx написа:Ако мачовете са ППВ събития излъчват се но ще си ги гледа смо тоз който си плати за това ППВ събитие.Сега това струва около 2 лева.Mani написа:Май и т'ва няма да ни спаси, защото ако са ППВ направени мачовете те май не се излъчват и дори да имаш програмта.HyBRiD-X написа: ПОНЕ дотогава в пакета на СТЗ "кабеларките" ще се появи и Диема Екстра!![]()
ПС: Простете ако греша и нека някой ме попрваи, че отдавна си мисля, че е така и не съм сигурен и все се каня да питам.
Не може да има друга бг телевиция, която да излъчва мачовете. Диема ще е единствената в българия!Traxas написа:Това че диеам е закупила правата нали не означава че ще е единствената телевизия която има правото да направи това и ще го направи? Може да бъдат купени и от канал едно или някоя друга национална телевизия. Има ли някоя европейска страна където мачовете да са само Pay per view? Надявам се да не станем първата