KaiserSuSE написа:BulsatCom не е кабелна и се поддържа от Верея.
CableTel е собственост на Верея кабел вече.
1 булсат не се подържа от верея а си е напълно отделна фирма и не е кабелна
2 Верея кабел ще стане собственост на CableTel ако евентуално има
зделка
Специялно за втората тема... опитват се да правят украйнски бизнес, който не знае как се прави сега ще го светна.
Срещат се двама на улицата и почват да се оговарят, пудрят се, лажат се, след това сядат на масата ядат, пият, оформят нещата, стават стискат си ръцете и се разделят. Единия тръгва да търси стоката, а другия парите.
Защо ме съмнява, че Верея Кабел и КейбълТел са станали "дупе и гащи"? Купиха ли ги вече Кейбъл-а, че и на 2-та ТВ доставчика цените да са еднакви? Аз за кабелна ТВ 13.50 лв не давам, плащам си и за септември и после на цифрова ТВ. За мен е безмислено да давам повече пари за по-малко качество!!!
няма смисъл от Верея Кабел вече, доста високи цени и насреша нищо!
Булсатком е много по изгодно. Единственият недостатък които каза и sawo ще за втори телевизор излиза доста скъпо, едни 100 лева за втори приемник и отделна такса! Но качеството е несравнимо. Колкото до програмите чувам, че се очаквали нови около 15-16 канала, но кога ще ги пуснат
sawo написа:Да но все още излиза доста пари за втори телевизор на булсатком а и програмите са малко
E като имаш 60 канала на верея, да не би да ги гледаш всичките?
Аз викам малко да са, ама качествени. Аз например никога не гледам Меzzo, рибарския канал, СКАТ, канал 2001, ЕСЕТ и т.н.
Не става дума за 60 канала примерно CartoonNetwork(не се смейте, по-интересно е от повечето канали ;p) и RealityTV които гледам доста често ги няма а то 2 от 5те канала които гледам като ги няма някакси не върви..
Ако пуснат още програми и по-специално които аз гледам бих се замислил сериозно за булсатком защото както казахте от верея смисъл няма, ама от друга страна да плащам булсатком за 2 телевизора и тунер ще ми излезе златно макар и спор за качеството да няма.
sawo написа:Да но все още излиза доста пари за втори телевизор на булсатком а и програмите са малко
И при ИТВ излиза скъпо за втори телевизор но пък с една антена ще гледаш 350 канала с месечна такса от 12.00 лв.
ами това и при Булсатком става, слага се една втора чиния и гледаш всички свободни канали само чужди обаче. Заплащането за втората чиния е еднократно едни 80 лв.