Наръчник на начеващия форумджия, Да се прочете от всеки!!!

Яко PHUN ;-)
Място за разтоварване на умствения багаж на потребителят! Вицове-мицове, клипове, закачалки за откачалки и тем подобни яко къртещи фаянса на комшията нещица.
Публикувай отговор
Аватар
Baev
HOOLIGAN
Обратна връзка:

Наръчник на начеващия форумджия, Да се прочете от всеки!!!

Мнение от Baev »

Наръчник на начеващия форумджия

I. Регистрацията
- изберете си дълъг и интересен прякор, за да се набива на очи - KAZICHENE_RULEZ, Na_MaDaTa_bRaDaTa, OBI4AM_SA6K0, 4aTg}|{uAT@...
Задължително с главни букви и числа!
- в профила си попълнете всичко възможно, така ще имате повече бутончета.
- изберете си шарен аватар, да мига и свисти. Да бъде голям колкото позволява форума.
- за подпис си сложете някаква голяма картинка - уолпейпър например!
Друг вариант е картинка орносно някаква инициатива, например "Аз съм пич и пия боза, А ТИ???", "Аз съм пич и не свалям музика от бай Вълчо, А ТИ???", "Аз съм пич и майка ми е пич, А ТВОЙТА???"... такива картинки можете да откриете в профилите на много хора из българските форуми, сякаш в Data.BG изборът е най-разнообразен.
- ако се сдобиете с някакъв ранг, вие сте направо полу-БОГ!

Направете си повече от една регистрация, безплатно e.

II. Началото
- трябва да имате някакъв стил на писане... "еТ0 ТаKa E go5pe HanPuMep".
- ще ви кажат да прочетете правилата на форума, но НЕ ГИ четете, за Бога!
Повечето хора правилата на държавата (Конституцията) не са чели, пък в някакво форумче ще ви карат, няма смисъл.
От друга страна те са дълги и само ще ви отегчат.
- разузнайте кои са "шефовете"... от време на време им пращайте по някое съобщение "ko prai6" и се дръжте с тях все едно сте приятели.
- задължително питайте как да станете модератор, пуснете поне една тема по въпроса.

Запомнете едно - най-важното е да имате колкото се може повече мнения/постове! (това е цифрата, която ще стои под аватара ви)

III. Теми - заглавията - използвайте предимно "POMO6T", "HEEEEELP!!!!!!!!!!!", "PROBLEM"...
А ако искате да кажете/покажете нещо интересно, заглавието трябва да е така: ZADYLJITELNO ME VIJ, VIJTE TUK, VLEZ BYRZO и т.н
- пишете с латински букви и не зачитайте гадните букви като Ч, Ш, Щ... вместо тях има 4, 6, 6t... пичовете пишат така!
- старайте се да отваряте нова тема за всичко, което не знаете или се колебаете
- ако не ви отговори никой в темата до няколко минути започнете да пускате сами отговори в нея, от сорта - "aide be, nikoi li ne znae???????"
- пускайте темите си най-малко в 2 от разделите
- няма значение в кой раздел пускате темата, има назначени хора, които ги местят където трябва, не се притеснявайте.

IV. Отговори в теми
- отговорът ви да не е повече от 1 ред, максимум 3-4 думи!
В краен случай го разделете на няколко отделни отговора, хем ще увеличите цифричката на постове.
- ако някой някъде ви противоречи - напсувайте го!
Ако не директно по темите - пращайте лични съобщения.
- използвайте мнооого емотиконки, минимум по 3 от вид.
- ако някой каже нещо смешно не забравяйте да пуснете някоя емотиконка, примери - " biggrin.gif mad.gif cool.gif unsure.gif tongue.gif blink.gif rolleyes.gif "...
- използвайте бутоните за украсяване на текста... така де, не са сложени за украса!
"eto kolko gotino se poluchava- задължително използвайте думички като "pi4", "du6ko", "man", "batka"...
Иии... изрази като "aa utepa ribata brato!!" или "xaxxaxa, kurti6 mivki".
- гласувайте във всяка пусната анкета! Ако не ви се чете гласувайте за първата възможност.
След това не забравяйте да пуснете като отделен отговор в темата за какво сте гласували.
- където не сте компетентни изчакайте да отговори някой и след това напишете - "da i az taka mislq" или "ehh, izprevari me "

V. Краят
Все някой ден ще ви омръзне да пишете тук и напсувайте някой от администраторите.
Той сигурно ще ви забрани достъпа до форума, но вие продължавайте да псувате целия форум по други такива.

10x Crash
Аватар
sinister_shadow
Потребител
Потребител

Мнение от sinister_shadow »

трябва да се добави и това че е "задължително да поствате във всички теми по стари от 2 месеца, така се вбесяват вече регистрираните потребители" :lol:
Аватар
jerry
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Местоположение: S. Wind Основен Клас: Mage Слабост: Mele Damge Питие: Бира

Мнение от jerry »

Ако не сте сигорни по темата напишете кратък пост "nqam predstaa brat" или "ot kade da znam?" или напишете колко е тъп автора на темата без да сте я прочели!

Задължително във всички теми от раздел Купува/Продава пишете по един пост критикуващ цената/стоката и кажете колко тъп е продавача/купувача и ако можете споменете някой негов роднина.

Другите потребители обичат да говорите за майките им, това им доставя особенно удоволствие и душевно одовлетворение.

Потребителите са радустни да ви помагат на въпроси от рода "HEEEEEEELP WE!!!" или "POMO6T PLS NZ!!!!!!" и се надяват в темата да питате как да си изтръскате х*я след ходене до едно място по малка нужда.

Бъдете газар! Не давайте да ви противоречат! Псувайте(по възможност на майка и окрасено) всички които имат мнение различно от ващо.

Нормално е в темата Филми да питате как да си оправите радятора на колата. Все едно по филмите не им се пукат???
Аватар
Baev
HOOLIGAN
Обратна връзка:

Мнение от Baev »

Напишете какво искате да се добави и ще се постарая да го вмъкна. След това ще се посочат хората които са го предложили. В крайна сметка
темата ще стане уникална за нашия форум.
Аватар
Torbalan
Потребител
Потребител

Мнение от Torbalan »

ооф кфо се правите на ... Като че ли вие в началото не сте ги писали ей тия работи ... и вече пишете тука от 2 години и кво ,тряя се присмивате на по малките и тези които сега сядат на компютър.Те ще се научат ... с времето :evil:
Аватар
Baev
HOOLIGAN
Обратна връзка:

Мнение от Baev »

Това е раздел "FUN" мисля , че си забелязал.
Публикувай отговор