Bulsatcom Vs ITV partner
- Baev
- HOOLIGAN
- Обратна връзка:
- Vesenceto
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
- admin
- Site Admin
- Обратна връзка:
Абе нека, все пак форума е за това, всеки да изказва мнението си и гледната точка на който всеки свободен човек има това право, а и в спора се ражда истината. Клиентите и бъдещите клиенти могат сами да си решават.sawo написа:Тука май половината екип на ITV се регна да прави реклами
"There is no 'patch' for stupidity."
- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
-
- Новак
- Baev
- HOOLIGAN
- Обратна връзка:
-
- Новак
- Baev
- HOOLIGAN
- Обратна връзка:
Забелязал ли си в каква насока са темите?vesko6 написа:Еми защо има лого на Булсат в горния ляв ъгъл.Това ако наричаш неутрален форум??
Колко теми има за телевизия изобщо?
forum.stz-bg.com - да четеш накъде Bulsat или ITV ?
Това , че има реклама не значи , че форума е техен.
п.п Обърни се към админа за повече инфо.
-
- Потребител
- Baev
- HOOLIGAN
- Обратна връзка:
- zm
- Потребител
- Обратна връзка:
не не си само тиBaev написа:Какво искаш да кажеш с това нещо?KaiserSuSE написа:Обикновено който плаща, поръчва музиката(а тук плаща Булсатком)
... но така е по цял свят...нормално
п.п Само аз ли мисля , че форума е неутрален.
п.п1 Поправете ме ако греша , но тук повечето са на кабелна , както и аз.

а за логото предполагам че forum.stz-bg.com ползва място предоставенно
от булсат
- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
-
- Начинаещ
- Обратна връзка:
- admin
- Site Admin
- Обратна връзка:
Значи виж, историята започва доста по-отдалек. Преди доста време когато все още работех във верея кабел пуснах този форум тъй като до тогава не че нямаше форум на Стара Загора, но просто реших да си направя мой собсвен, тъй като имах и портал на града ни. В него форум идеята беше всеки с всевъзможните си идеи, проблеми и т.н. да пише в него. Държа да оточня че форума е направен на 11 Май 2002 година в 23:12 вечерта т.е. направил съм го в извън работно време. Форума си работеше с годините на сървър на верея кабел която, по устна уговорка с тогавашния изпълнителен директор г-н Генчев, беше хостинг компания. Миналата година по някое време се измъкват другите акционери на кабеларката, меко казано с големите претенции без един конектор за кабел да са дали, без едно нещо да са казали как се прави. Общо взето работата отиваше към смяна на работата, в един слънчев ден там решават да сменят системата. Няма лошо с колега помагаме с каквото можем и на края на месеца ... сега вече не мога да си спомня дали беше същия месец ама мисля че да, някои от новите управителите уреждал уж някакъв бартер с някакъв негов познат като единия давал апартамент под наем за едната касиерка която е от Сливен за 300 лв. на месец + интернет от вц-то, сега не мога да твърдя това, но такива слухове се носеха. В същия период ... значи ще е било предния месец, колегата беше в отпуска на морето и техника минал първия път взел някакъв грешен МАК адрес на лан картата и го подал за активиране, след 2-3 дни се разбира че бил грешен, той пак се обажда, пак се набира боец да отиде до тях да вземе новия МАК който пак е грешен разбира се, а в същото време колегата е все още в отпуска и той от някаква зала влиза в системата за да прави промените и така горе долу 10 дена докато не се намери истинския му адрес и беше пуснат разбира се. В средата на месеца заплатите ни бяха с ... абе аз тогава вземах 600 лв. заплата бях взел 120 лв. май. Колегата 240 защото беше вземал аванс, а аз не вземам. Та помагаме ние с вграждането на новата система, като това става събота и неделя и познайте какво става, на края на месеца аз и колегата ми пак вземаме по 120 лв. заплата, а една нова колежка която после тръгна и с новия управител взе 600 лв. бонус допълнително за дето "помагала" само дето тя дойде за 1 час, стоя в стаята си, мълча през цялото време, каза че не може да се занимава с това и си замина. Тука само да вметна че слизам в Булсата и говоря с тогвашния бивш изпълнителен директор и той ми казва: Абе няма проблем, с колкото ви отрежат от заплатите, аз ще ви ги давам, само им съдействаите и недейте спира модемите. Тази случка я бях описал във форума, и нашите хубусници, а забравих да кажа че ни дадаха едни деклараций да подписваме да не издаваме какво става във фирмата, аз разбира се я занесох на адвоката ми и той ми каза: "Това го е писал някой кретен дето си няма хал-хабер понятие от право". Разбира се подписах я с кеф, след като разбрах че няма никаква правна стойност. В нея пишеше и че нямам право да работя другаде или нещо подобно, питам аз пак адвоката си и тои ми казва: Какви китапи имаш: Обеснявам му аз на какви курсове съм ходил за осъвършенстване и ми казва, а кой ги плати? Казвам: Аз! 1 ст. - 1 книга не съм получил, адвоката ми казва: В това положение знанията са си твоя лична собсвеност, можеш да ги даваш на който си пойскаш и както си пойскаш, дори и на конкуренцията. Та искаха да ме гонят дисциплинарно, съдят за тези ми думи и т.н. Тогава смених хостинга от вц-то на Булсатком и решиха изведнъж умните глави че това било тяхно и то как:vesko6 написа:Еми защо има лого на Булсат в горния ляв ъгъл.Това ако наричаш неутрален форум??
C:\>nslookup forum.vc.....
ip: 62.73.72.6
и казват: "А това е наше!". Идва да ме заплашва един образ от акционерите, говоря аз с адвоката си и той ми казва: "Няма проблем, ще ги осъдим за опит за кражба на ителектуална собственост!" Викам си айде, ще им го спестя това, не че не им бях набрал вече ама ми се гледаше сеир, разбира се не им дадах базата на форума, пуснах си я на новия сървър и сложих банер на Булсатком да се дразнят. Отивам аз в деловодството, мятам им една молба за прекратяване на договара ми по взаимно съгласие и те ме разиграват 3-4 дена, не я подписат и искат форума ми. Добре ама аз съм работил две години явно и секретно деловодство, качвам се пак в деловодството като разбрах каква е хавата, пускам си една молба с едно месечно предизвестие (нея поне и да не я подпишат след 30-тия ден аз вече не съм на работа), вземам входяш номер за молбичката си с печат, давам указания на деловодителката точно по какъв начин да ми я заведе във входящата книга, вземам си молбата, правя си ксерос копие както е с вх. номер и им връщам оригинала. След 31-вия ден си смених работата и се преместих в Булсатком. Мисля че ти стана ясно как се е появил банера горе в ляво. Почти всички който напуснаха кабеларката тогава, почерпиха за напускането си, това означава само едно, че хората се радваха да се махнат.
Последно промяна от admin на Съб Сеп 16, 2006 10:02 am, променено общо 2 пъти.
"There is no 'patch' for stupidity."