Яко PHUN
Място за разтоварване на умствения багаж на потребителят! Вицове-мицове, клипове, закачалки за откачалки и тем подобни яко къртещи фаянса на комшията нещица.
HyBRiD-X написа:Отговор на потребител във форума на Интернет Груп:
"...Много се извинявам че не писах но след бурята windows-а ми се прецака,бяха му изгорели някакви части но сеги си работи по-добре..."
Ако не млъкнете ще се возите пеша!
(шофьор на училищен автобус)
- Колко?
- Шест.
- К'во шест, бе?
- Ми к'во колко...!?
Ако закачите сакото на облегалката и седнете на стола, сакото ще изглежда, сякаш сте го закачили на облегалката и сте седнали на стола!
(сп. Playboy)
Ветровете духат хората с ниско налягане към хората с високо налягане. Когато барометърът е променлив времето не знае к'во да прави.
Като се вземе предвид, че средната дължина на мъжкия член е 18.3 см, а средната дълбочина на женския полов орган - 20.6 см, това, отнесено към наличното полово активно население на България води до следния резултат: незадоволяване на жените в разстояние на 38 645 км 764 метра 32 см и 9 мм.
Учителка по география:
- Йордане, дай си бележника!
- Защо?
- Да ти напиша забележка, че си си забравил бележника вкъщи!
Ако още веднъж кажеш нещо подобно, ще ти запуша устата с ето тази клечка за зъби!!!
Въпросът е колективно интерферентен и се базира на флуиден фундамент, но абстрахирайки се от толерантността на даден манталитет, синтезирайки и анализирайки парадоксалния синдром можем да издигнем ембарго в по висок аспект. Така че от перспективна гледна точка въпросът е без мислен затова задайте друг.
Ученик си вади члена в час по география . Госпожата го вижда:
- Какво ми го периш ТОЯ да не мислиш че ще ме изплашиш?
- Едно момиче, което познавам, твърди, че паркетът на майка й щял да се развали, ако върху него хвърлям използвани презервативи.Тя казва, че в спермата имало някакъв ензим, който разяждал дървото! Това вярно ли е?
- Кажете й, че няма да има никакви притеснения, ако просто гълта.
(Сп. Playboy)
...Разбягахте се като мравки! А знаете ли на какво приличате? На мравки!
Няма по-умно насекомо от охлюва!!!
Aко насреща ти идва малко дете.
Дай му бонбонче. Може да си му баща.
А ако видиш стар човек поздрави го.
Може да ти е баща.
Дръжте си устата зад зъбите.
- Дени знаеш ли как е умрял Христо Ботев?
- Ами не ... аз тогава бях болен.
Според автора това са реални случки в училището му и извадки от списания.