Без да се замислям казвам ДА - за сина си

Защо ли? Който е родител ще разбере или по-точно,май само майките са по всеотдайни,може би защото го обичам безумно много,защото давам всичко за него и то не само защото е част от мен. .всяка друга любов е преходна - идва и си отива,обича те,обичаш наранява те,след това ти минава-но тук дори да те нарани . .пак го обичаш,болката е различна,понякога повече боли,понякога не . .винаги прощаваме на децата си и ги обичаме безрезервно

Когато го погледна си мисля,че искам да живее вечно,дори и мен да ме няма,но да е щастлив,да не спира да се усмихва. .веднъж сънувах,че съм родила и момиченце и в съня ми,някво гадно същество ми предлага следното нещо - взима ми момиченцето и аз да остана само със сина си,или да вземе моя живот срещу техните два. .никога не съм си мислела,че нещо може да ме нарани толкова,както това да гледам как ми взимат децата дори и насън,болката е неописуемо жестока,изревах си очите . .сърцето ми се късаше,а аз не виждах от сълзи,в съня си запазих техния живот,като дадох моя,само и само да са живички

Събудих се крещейки и плаках с часове като не спирах да гледам сина си как спи и все още не можех да повярвам,че е било сън,а сърцето ми направо все едно в менгеме беше цял ден. .направо е ужасно
-------------------------------------
Какво прави снощи?