предполагам е така аз мислех че е тая над даскалото до аланаemzo написа:Няма паметник, явно бъркаш градинките.sawo написа:Преди няколко години нов паметник откриха там сега да я направят на пазар малко вероятно ми се струва те единия вече го махнаха от там по-скоро и дургия ще го разкарат.
За шадраваните и аз чух ама за макдоналдс ако го направят ..... язък беше тих квартал
Оправят кучешката градинка
- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
- lisman
- Потребител
- admin
- Site Admin
- Обратна връзка:
M* си е пълна пумия, а за кучешката градинка ... мен ако ме питате много добре стана че я махат. Аз нямам куче и необичам кучетата имам страх от тях и не ми е проятно както си излизам от нас да ме гледа някакво едно метрово добиче на среща умно па било то и дресирано уж, за това че ми е все едно къде другите ще си разкарват песовете. Щом са поели отговорноста тогава да си ги качват в колите и да си ги разкарват някъде из балкана.
"There is no 'patch' for stupidity."
-
- Потребител
Ае кви европейци ша ставаме, ако не ядем хамбургери в Макдоналдс...
А що се отнася до кучешката градинка (и аз нямам куче), но нека да има и такива места, иначе това:
Съгласен съм ама за такова място трябва да си има ограда, и да е безопасно за останалите хора.
А що се отнася до кучешката градинка (и аз нямам куче), но нека да има и такива места, иначе това:
е равносилно да се каже: "Който иска да не го обгазяват да хваща гората и Балкана!"Щом са поели отговорноста тогава да си ги качват в колите и да си ги разкарват някъде из балкана.
Съгласен съм ама за такова място трябва да си има ограда, и да е безопасно за останалите хора.
- absurd4o
- Потребител
- HyBRiD-X
- Потребител
- Обратна връзка:
- emzo
- Старо куче медалист
- x6x
- Потребител
- absurd4o
- Потребител
- Lexx
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
Това е от сайта на Стара ЗагораПредвижда се на два етапа да бъде благоустроен парк “Зеленият клин”, който се намира между улиците “Куйбишевска” и “Христина Морфова”. Паркът се намира в неугледен вид и се нуждае от благоустрояване и озеленяване. Предвижда се по Проект «Красива България» да бъде осигурен подходящ и удобен пешеходен и автомобилен достъп за посетителите и парко места, да бъдат изградени кафене, фонтан и спортна площадка, а теренът да се благоустрои с нови тротоари и декоративни плочки.
- [Sz]T-Rex
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
- Zac
- Старо куче медалист
- Daisy
- Новак
- Обратна връзка: