Teхниците на Верея почнаха да ходят на фитнес, явно някои от клиентите им хич не ги обича.Единственото което бъркат е че отива в фитнес-а с екипа на верея, а там ако има някои ГОЛЯМ и недоволен от тях, в чудо ще се видят.
Иначе аз на ИГ имам проблем само с един от абонатите на ЦТЦ в големия Железник едно съобщение не можем да си пратим по skype иначе с останалите 30-40 KB/s като си пращаме файлове.
sinister_shadow написа:Teхниците на Верея почнаха да ходят на фитнес, явно някои от клиентите им хич не ги обича.Единственото което бъркат е че отива в фитнес-а с екипа на верея, а там ако има някои ГОЛЯМ и недоволен от тях, в чудо ще се видят.
Иначе аз на ИГ имам проблем само с един от абонатите на ЦТЦ в големия Железник едно съобщение не можем да си пратим по skype иначе с останалите 30-40 KB/s като си пращаме файлове.
Тихо тихо че ей сега ще почнат да ровят кои мрежи са забравили да ограничат
аз немога да разбера,значи цтц ни ограничиха да неможем да влизаме в тяхния тракер а те спокойно си влизат в нашия и си теглят (пробвах с един приятел)
Има и е доста добър особенно Vereya-LAN/при модемите незнам как стоят нещата/ вече успешно си тегля със 500кб/с международен трафик, български 60кб/с това всичко + реално IP и светкавично отваряне на сайтовете. От време на време изтърват по 3мб/с BG PEERING и натръшквам по 1 килограм дискове
Най-странното е, че СиТиСарите ги виждам перфектно и имаме добра скорост помежду си а тези които са на верея на модем са ми невидими. Ако става въпрос за скайп трябва да избегна момента когато ми е мигнал и да му звънна и да не затварям ако искам да може да поддържаме комуникация.
ами да де 29 дена нямаш интеренет на 30-тия теглиш с мегабайти . Абе общо взето не се залъгвайте с верея, от това което съм видял до сега може да се каже че изобщо хубав интеренет не пуска