За настоящтето и настоящите тийнейджъри.

Яко PHUN ;-)
Място за разтоварване на умствения багаж на потребителят! Вицове-мицове, клипове, закачалки за откачалки и тем подобни яко къртещи фаянса на комшията нещица.
Публикувай отговор

По добре ли ви беше "едно време" ?

Да
20
74%
Не
7
26%

Общо гласове: 27

Аватар
jerry
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Местоположение: S. Wind Основен Клас: Mage Слабост: Mele Damge Питие: Бира

За настоящтето и настоящите тийнейджъри.

Мнение от jerry »

Незнам каква неземна нусталгия ме обхвана по старите времена, явно мразя и се отвращавам от всичко ново/освен от технологийте/, голяма част от нещата поднесени ни в днешно време са боклуци, било то кино, било то музика, било то компютърни игри, но пък и голяма/по-голямата/ част от тийнейджърите набор 88,89,90, 91, 92 са боклуци ;) Много голяма газария е да пропушиш в 4-ти клас и да се пиеш твърд алкохол, също за момиченцата много голяма газария е да си на 12-13-14 и гаджето ти да е някой 19 годишен дето да прави каквото си иска с тебе. На каде подяволите отива всичко? Какво ще стане след време като/ако/ тези индивиди пораснат и станат големи и зрели хора, ще продадът и родителите си ако могат за да вземат поредната доза. Може и да преовеличавам... явно прекалено много ми се набиват на очи прости наркоманчета, щото погледнато реално една ОГРОМНА част от младежите в днешно време са пробвали наркотици преди да влезнат в гимназия/техникум. А влезнат ли там "големите" ги зарибяват с било то амфетамини, екстази или с други боклуци.
Но не е тяхна цялата вина. Те са поставени срещу мнозинство от "отворени" които им заявяват колко хубаво е да се вземе наркотика и колко велико е. Жалка картинка...
ИзображениеИзображениеИзображение

Поставете се примерно преди 10 години, какво правехме тогава някой помни ли? Тичахме из кварталите, играхме на жоменка/криеница/, шмайзер и всякви игри по цял ден... или пък ритахме мач в "даскалото" и изобщо правехме какво ли не! А сега? Отново всички ритат футбол... пред компютъра, пушат, пият, взимат наркотици, крадат, чупят. Всичко се промени. Преди 10 години "големите" ходеха на диско да слушат DJ Bobo, Snap и C-Block а сега ние ходим да слушаме Азис. То почти в всяка музика е така ето например ако искате да се отвратите от живота пуснете си радио Сити ;) Единствено в метъл музиката не забелязвам да го има това... пофешъняване/какво излиза, метълите - най свестни/. Всъщност и в рап и хип-хоп-а колкото и комерсиални да са имат връзка с корените и гледат качеството, но най-нашумели са си рапарите от 90-те, Snoup Dog, Ice Cube, DMX... Нови попълнения като Daddy Yankee не оцеляват дълго на сцената.
Изобщо какво хубаво има в днешно време?!? О-о-о... да... технологийте.
DeathLord
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от DeathLord »

сегa е по добре и без твa живея в зaтворен свят сaмо зa мене си ... не ми пукa зa другите aко щaт и кокaин дa смaркaт кaто бебетa
сегa се чувствaм по мъдър .. ... a и си мечтaя дa сaздaм някво семеиство дa сa пенионирaм и дa умирaм еб*л сaм му пут*aтa мaикa и живот
RauL's FaN
_KICKBOXER_
Обратна връзка:

Мнение от RauL's FaN »

jerry, аз като ти гледам правописа ми се струва, че и ти си от тези провалените боклуци :lol: :wink:
Аватар
jerry
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от jerry »

RauL's FaN написа:jerry, аз като ти гледам правописа ми се струва, че и ти си от тези провалените боклуци :lol: :wink:
Що ми се струва, че още като писах темата си знаех, че точно ти ще измъдриш някоя подобна глупост която няма нищо общто с темата :evil: Вместо да ме гониш по темите и да ми спамиш за правописа, вземи ми едитни мненията и ако трябва с червено ги поправяй. Нали си модератор :wink:
DeathLord
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от DeathLord »

aве кво гледaте прaвописa нa хорaтa бе ... дa не пишa официaлно писмо нa президентa , че дa се стaрaя ...
RauL's FaN
_KICKBOXER_
Обратна връзка:

Мнение от RauL's FaN »

Хехе, ама и вий от шега не разбирате :) Иначе, за да не е спам, ще кажа нещо по темата. То новото поколение може сега да е такова, но когато се сблъска с реалния живот ще се оправи. Аз замалко да тръгна по кривия път, но благодарение на спорта се съвзех. Така че спортувайте, а не се друсайте :wink:
Аватар
Lexx
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от Lexx »

RauL's FaN написа:........... Иначе, за да не е спам, ще кажа нещо по темата. То новото поколение може сега да е такова, но когато се сблъска с реалния живот ще се оправи. ...............
Да ти кажа чесно едва ли ще се справят повечето с реалния живот.Новото поколение тинейджъри е с толкова закърнял мозък и без всякаква ценностна система.Майка ми е начална учителка и съм бил на няколко покъртителни случки.Видях неща които не би трябвало да му идват изобщо на акъла на дете в 2 клас а едва ли да го прави.Без думи оставам като си помисля какви ги вършат повечето от подрастващото поколение.Не казвам че всички са еднакви но болшинството са като кон с капаци и си мислят че като правят каквото си искат и не зачитат нищо и никого са много вървежни.На времето когато аз бях ученик в основното образование не можеше да си помисли дете на тази възраст да запали цигара на обществено място а едва ли това да стане в двор на училище а онзи ден станах свидетел на пушене на марихуана в двор на наше уж елитно учебно заведение и то посред бял ден от 3 много "модерни" госпожици.
Аватар
jerry
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от jerry »

Добре, мислех, че темичката е изчезнала от лицето на форума /както беше последния път като погледнах/ но сега с радост разбирам, че някой я е извадил от боклуците. Има наистина доста да се говори по тази тема.

Относно това с марихуаната, това е ежедневие. По междучасията по дворовете в по-глухи местенца е пълно. Но определено ситуацията отива към по-лошо. Едно време всичко си беше по...нормално ;)
Аватар
Lexx
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от Lexx »

jerry написа:..... Едно време всичко си беше по...нормално ;)
Друг е въпроса колко е било нормално.Според мен и тогава не е било много нормално зависи от коя гледна точка го погледнеш.Но разликата сега е че много от днешната младеж си мислят че като е така наречената демокрация могат да си правят каквото искат и когато искат.Но явно не правят разлика между демокрация и анархия.Има си правила и норми които трябв ада се спазват и затова по горе казах че едва ли ще се справят в реалния живот повечето.
Аватар
Mani
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от Mani »

Относно пушенето - просто трябва да има много строг контрол. Просто съм възмутен, че около училище пушат под 18 год. ученици. Как може?! Трябва някакъв орган на власта(полиция, директор, учител) да отиде хваща ги и се обажда на родителите. После ако се хване 2ри път глоби и такива работи. Просто е недопустимо това сега.
Аватар
TaO-DeadSocked
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от TaO-DeadSocked »

За жалост в днешни времена много от родителите нямат време за децата си. Точно това е една от причините те да се възпитават от било то улицата, било телевизията, било "батковци и каки" (набор 87 и нагоре), за които всъщност говорим.
Аватар
Arctic_Night
Новак
Новак

Мнение от Arctic_Night »

Всъщност, ние самите си го правим такова, никой не ни е виновен. Живеем в свободно общество, което след Прехода е установило своите позиции, което може да прави каквото си иска и именно това е най-ценното нещо в живота - свободата. Колкото до простотията на днешната елементарна младеж (набори след моя, 88), готов съм да се боря докрай и не я приемам. Метълът и фентъзито са ми единствените удоволствия, докато съм в кофти моменти.
If I Could Fly...

Публикувай отговор