Орбинет - Дали ще има подобрения или ще е на същото дереже?
- iimitev
- Новак
Орбинет - Дали ще има подобрения или ще е на същото дереже?
Предсказвайте бъдещето на клиентите на Орбинет! Които с всеки ден намаляват драстично не само частни клиенти но и фирми се отказват което е показателен фактор за състоянието на фирмата. 

- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
- ivanov
- Потребител
- Baev
- HOOLIGAN
- Обратна връзка:
- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
- iimitev
- Новак
- Matrix_man
- Потребител
- Обратна връзка:
- iimitev
- Новак
Ще ти кажа че става защотот като не си платиш ВЕДНАГА ТИ СПИРАТ и без това мизерния нет.Matrix_man написа:Ти пък искаш още веднага да ги променят..То не става така...
Сега е 06:15 и нета е на същотото дереже промяна може и да няма защото цените и скоростите на страницата им са свалени. Май от софията не им дават да правят своеволия хахаха. А единственото е да прецакват клиентите

- kitikri
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
- sonyboy
- Начинаещ
Ами що не си смениш доставчикаiimitev написа:Ще ти кажа че става защотот като не си платиш ВЕДНАГА ТИ СПИРАТ и без това мизерния нет.Matrix_man написа:Ти пък искаш още веднага да ги променят..То не става така...
Сега е 06:15 и нета е на същотото дереже промяна може и да няма защото цените и скоростите на страницата им са свалени. Май от софията не им дават да правят своеволия хахаха. А единственото е да прецакват клиентите

- iimitev
- Новак
Защото нета ми се плаща от фирма затова. Когато решат да сменят доставчика на който може да ми плащат нета тогава.sonyboy написа:Ами що не си смениш доставчикаiimitev написа:Ще ти кажа че става защотот като не си платиш ВЕДНАГА ТИ СПИРАТ и без това мизерния нет.Matrix_man написа:Ти пък искаш още веднага да ги променят..То не става така...
Сега е 06:15 и нета е на същотото дереже промяна може и да няма защото цените и скоростите на страницата им са свалени. Май от софията не им дават да правят своеволия хахаха. А единственото е да прецакват клиентите![]()
- ranieri
- Новак
ами щом не дажаш ти парите нямаш право да се оплаквашiimitev написа:Защото нета ми се плаща от фирма затова. Когато решат да сменят доставчика на който може да ми плащат нета тогава.sonyboy написа:Ами що не си смениш доставчикаiimitev написа: Ще ти кажа че става защотот като не си платиш ВЕДНАГА ТИ СПИРАТ и без това мизерния нет.
Сега е 06:15 и нета е на същотото дереже промяна може и да няма защото цените и скоростите на страницата им са свалени. Май от софията не им дават да правят своеволия хахаха. А единственото е да прецакват клиентите![]()

иначе орбинет май наистина са много зле онзи ден един приятел дето е към тях ми се оплаква че му сваляло с 2-3 к

- sonyboy
- Начинаещ
Eeeeee тва е друго нещоiimitev написа:Защото нета ми се плаща от фирма затова. Когато решат да сменят доставчика на който може да ми плащат нета тогава.sonyboy написа:Ами що не си смениш доставчикаiimitev написа: Ще ти кажа че става защотот като не си платиш ВЕДНАГА ТИ СПИРАТ и без това мизерния нет.

- iimitev
- Новак
sonyboy написа:Eeeeee тва е друго нещоiimitev написа:Защото нета ми се плаща от фирма затова. Когато решат да сменят доставчика на който може да ми плащат нета тогава.sonyboy написа: Ами що не си смениш доставчика![]()
И аз мога да мина на орбинет
Шегувам се естествено
хахаха Трябва да си психично болен зада минеш

- Da Edd
- Старо куче медалист
- Обратна връзка: