сервиз за фото-апарати

Всичко свързано с град Стара Загора.
Публикувай отговор
Аватар
6amana
Начинаещ
Начинаещ

сервиз за фото-апарати

Мнение от 6amana »

Имам проблем цифровия ми фотоапарат се прецака купен е от чужбина преди 2 години /МИНОЛТА/ каде в стара загора има сервиз за тах ???? благодаря преварително
Аватар
Da Edd
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от Da Edd »

Да ти кажа, много трудно ще намериш човек да ти оправи цифров фотоапарат извън гаранция. Първо че не всеки може да ги поправя, второ че частите са много скъпи, ако изобщо се намерят и най-добре ще е да си купиш нов апарат ;)
Аватар
GIGABYTE*
Потребител
Потребител

Мнение от GIGABYTE* »

кажи модела точно на апарата, има няколко места на които може, аз избрах сервиза на ВИП консулт.. може също в сервизите на техно макерет или технополис, но там отивай в най най най ама най-краиният случай.. аз ще проверя адреса на сервиза и ше пиша пак
Аватар
6amana
Начинаещ
Начинаещ

Мнение от 6amana »

КОНИКА-MINOLTA /dimage/ нещо от този род беше ама днеска ми препоръчаха един доло на центъра..от онези малките фотоапарати на съм много доволен и заради това не ми се иска да го изоставям но ако се закучи работата ще се взима нов но все пак кажете и други майстори...
Аватар
6amana
Начинаещ
Начинаещ

Мнение от 6amana »

А за тези магазини в техно маркета ми казаха че оправят само стоки закупени о тях
niakoi
Новак
Новак

Мнение от niakoi »

ако някой ти каже че ремонтира - ЛЪЖЕ
ако е гаранционен ти го заменят с нов ама това става от производителя
затова и се чака 2-3 седмици. ако не е гаранционен директно се хвърля
Ако е електрониката - пробвай в сервиз за ГСМ-и да ти го понагреят малко. Ако е оптиката - срещу Актим имаше един фотограг дето се опитва да ремонтира ама на мене ми скапа един. Май е единствен в града затова че друг шанс няма
Аватар
GIGABYTE*
Потребител
Потребител

Мнение от GIGABYTE* »

улицата зад до пзарчето на енергото Атанас Илиев 11 то е като магазинче за електронни компоненти, но е и представител на фирмата. Апаратите ги пращат в София, като трябва да е придружен с написани обяснения за проблема. След като иде там апарата те му правят оглед и като устанявят какво му е и колко пари ти струва ти се обаждат да попитат дали си съгласен. Цялата работа отнема около 2 седмици, зависи колко работа имат в сервиза в София. Лично на мен ми оправиха апарата и ми дадоха 2 месеца гаранция за ремонта, вече са минали над 4 и нищо му няма за сега

пс. в сервиз за гсм-и няма кой да се занимава с апарата освен ако не е баща ти или майка ти, поради простата причина че нямат много много общи черти с апаратите и трябва да се разучават схемите им които не са от най-лесните
за нагряването не те съветвам звучи ми страшно, но в краен случай пробвай да го нагрееш на газовия котлон, а в най най-краен във фурната на слаб огън :mrgreen:
TheDevil
Новак
Новак

Мнение от TheDevil »

Надолу по Неделчо Николов (след 9ти и още доста нататъка.. сори не съм от тоя квартал и немога да кажа точно коя улица се пада) на левия тротоар, в една калнотия имат представителство Коника-Минолта. То е за ксероксите, но поне можеш да им се примолиш да го пратиш в техния сервиз, ако те немогат да си го оправят :Д никой неможе.
Аватар
emzo
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от emzo »

TheDevil написа:Надолу по Неделчо Николов (след 9ти и още доста нататъка.. сори не съм от тоя квартал и немога да кажа точно коя улица се пада) на левия тротоар, в една калнотия имат представителство Коника-Минолта. То е за ксероксите, но поне можеш да им се примолиш да го пратиш в техния сервиз, ако те немогат да си го оправят :Д никой неможе.
От Танграта тръгваш надолу по Княз Борис, пада се от лявата страна, залепен е до магазин за осветителни тела май беше.Има банкомат на ЦКБ също като за ориентир.
Аватар
6amana
Начинаещ
Начинаещ

Мнение от 6amana »

Оф да се оплача намерих майстор но човека каза че тука в града са само любители та да нямам вяра на никой части за цифрови апарати има но са много скъпи така че ме посаветва да се ориентирам каъм нов на моя му била заминала матрицата а нова е над 200 кинта -ами аз ще сложа още толкова и взимам нов----подобни одговори получих и техномаркета и технополис
Аватар
GIGABYTE*
Потребител
Потребител

Мнение от GIGABYTE* »

както писах вече... кажи абсолютно точния модел на твоя, за да те ориентираме към подобен или поне ориентировачна цена
От средния клас, аз доста съм си харесал Sony DSC-H2
за справка dpreview.com
laslo
Новак
Новак

Сервиз на фото-апарати, поправка на Касио, Пентакс, Никон, С

Мнение от laslo »

----
някой отнсе бан за спам.
Аватар
mITky
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Re: сервиз за фото-апарати

Мнение от mITky »

каквъв беше смисъла да дадеш адреси на сервизите в другите градве :D ?
ceshiwuhao
Новак
Новак
Обратна връзка:

Мнение от ceshiwuhao »

А за тези магазини в техно маркета ми казаха че оправят само стоки закупени о тях
For online games you prefer, such as pc?
WoW Gold Are among the most popular game currencies, including the PC and web games.
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

ceshiwuhao написа:А за тези магазини в техно маркета ми казаха че оправят само стоки закупени о тях
viewtopic.php?f=1&t=14260

Код за потвърждение: Избери целия код

16. Забранява се вдигането на стари теми, които вече очевидно са приключени, освен ако нямате добра причина за това. Добра причина е например отговор на въпрос на който не е отговорено. Произволното писане в теми, още повече стари такива се счита за спам и ще се наказва като такъв.
Tемата е от 2007-ма :wink:
Публикувай отговор