Днес 31 януари (сряда) към 19:00 имах работа на часовника и отпред индианци , за които съм чувал , че всяка година идват тук и продават музиката си.Свириха на живо и продаваха CD-та (10 лв на диск).В този момент нямах в себе си 10так и тъкмо тръгвах към вкъщи да взимам $ и те взеха да пребират апаратурата и .. в момента УМИРАМ ОТ ЯД!!!!Някой да има няква информация как се казват тия пичове (име на формацията..) или да си е купил някой случайно техен диск днес?Ако някой има няква информация моля да сподели , щото безнадежно търся такива песни .. ако някой си е купил диск ще го помоля да го rip-не в .mp3 и да го качи някъде...ще съм БЕЗКРАЙНО БЛАГОДАРЕН!А ако не , просто някой да ми каже името на групичката и ще се разровя из нета , все нещо трябва да излезе.
Тия индианци много ме зарибяват , а музиката им е просто уникално релаксираща и готина.Страхотно беше докато ги слушах.ИСКАМ ТОЗИ ДИСК!
Благодаря предварително
Последно промяна от [Sz]T-Rex на Сря Апр 25, 2007 13:12 pm, променено общо 1 път.
Те доста често идват. Има ли шанс утре да са там пак на същото място? Защото и аз искам да си купя тяхно CD. Последния път до колкото помня имаше жена вокал и наистина музиката им беше страхотна.
аз за пръв път ги виждам , въпреки , че съм чувал че идват често .. нямаше жена снощи , дано и днес да са там , щото т'ва CD ще е безценно .. и хората като си взимат диск си взимаха и автографи .. изобщо беше много яко , а индианците са адските .. не че са истински индианци де , ама поне се стараят хората :] .. и музиката им е наистина МНОГО ГОТИНА!
Преди 5-6 години пак идваха и тогава си взех албума им на касетка (тогава все още дисковете не бяха особено популярни). Laqtaymanta Peru се казва албума.
ivanov написа:Преди 5-6 години пак идваха и тогава си взех албума им на касетка (тогава все още дисковете не бяха особено популярни). Laqtaymanta Peru се казва албума.