Индианска музика
- SniperBeta
- Модератор
- Обратна връзка:
Аз все още не съм ги виждал тия хора, защото не съм бил в града, но от интернет намерих ето това:
Групата се казва "Indian's Sacred Spirit", а албума - "More chants and dances of the native americans".
Имам също така и албума "Indian legends" на групата "Zuni". Не знам дали са едни от тях, но тази музика която имам е доста интересна. Тей че Lexx, ако я искаш...
Групата се казва "Indian's Sacred Spirit", а албума - "More chants and dances of the native americans".
Имам също така и албума "Indian legends" на групата "Zuni". Не знам дали са едни от тях, но тази музика която имам е доста интересна. Тей че Lexx, ако я искаш...
- Lexx
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
Аз имах възможност за зърна з амалко дисковете им.Предлагаха 2 дискаSniperBeta написа:Аз все още не съм ги виждал тия хора, защото не съм бил в града, но от интернет намерих ето това:
на тях не пишеше кой е състава или името на групата но запомних поне заглавиято на диска.Единия се води така: "Музика от северна Америка" само че на английски, а другия не съм сигурен но май беше "Музика от Андите"
- SniperBeta
- Модератор
- Обратна връзка:
- [Sz]T-Rex
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
OMFG .. повече от година съм имал тоя албум .. и все още го имам на компа , ама нещо не ми харесва чак толкова .. не е някво натурално индианско , а има някви техно елементи и такива неща .. и все пак , ще го кача в bol.bg скоро и ще ви дам линкSniperBeta написа:Групата се казва "Indian's Sacred Spirit", а албума - "More chants and dances of the native americans"
- [Sz]T-Rex
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
Sacred Sacred Spirit- Chants & Dances of Native Americans
ще ме извинявате , че не е в bol.bg , обаче там има някви проблеми .. дано не ви съставлява проблем да теглит от rapidshare.com
ще ме извинявате , че не е в bol.bg , обаче там има някви проблеми .. дано не ви съставлява проблем да теглит от rapidshare.com
- [Sz]T-Rex
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
Това (@ data.bg) ми е индианската музика.Имам и Селтска(Келтска) музика .. ще кача и нея .. тя не е като индианската , но пак е много релаксираща.Имам също и стил Ambiant - пак релаксиращо , много готино , и това ще кача .. всичко с времето си , само да има заинтересовани
- Lexx
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
- SniperBeta
- Модератор
- Обратна връзка:
- John3V
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
- [Sz]T-Rex
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
те и тея на центъра май не са точно дивото което търсим , но пак повече се доближават от колкото Sacred Spirit .. но да , и това е добро.
Другите две групи (Legends и Wolves) са точно такова диво .. просто са невероятни .. и вокали и всичко си е натурално диво! .. в момента не съм в къщи , но като се прибера имам още индиански , аз сега се сетих .. ще кача и тях , и те са много , много здрави .. имам и "Asian Drums" пак готино .. от този род нещо .. .. бе , има .. не е като да няма
Другите две групи (Legends и Wolves) са точно такова диво .. просто са невероятни .. и вокали и всичко си е натурално диво! .. в момента не съм в къщи , но като се прибера имам още индиански , аз сега се сетих .. ще кача и тях , и те са много , много здрави .. имам и "Asian Drums" пак готино .. от този род нещо .. .. бе , има .. не е като да няма
- Lexx
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
Последното което научих за таз група е че най името им е Chayag.
http://www.chayagfolk.com/
- Lexx
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
Намерих песнички на тез и определено съвпадат с това които бяха на центъра.Обаче са в wma формат и са защитени.Давайте идея какво да ги правя.Lexx написа:Последното което научих за таз група е че най името им е Chayag.
- John3V
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
- Lexx
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
- painkilller
- Holy Diver