DMXDMX написа:Arctic_Night написа:ехх колко грим, туш, колко русота, колко много суета има по теб момиче... защо скриваш красивата си природна красота под изкуствен сняг от фалш?
Къде го видя пак ти тоя грим на тея снимки с телефона, от едвам се различава вратата от стената и говориш все едно си и личен гримьор...

E хайде, хайде... Ще го кажа умно, както госпожицата заслужава.
Навътре съм в женските трикове, макар аз самият видно да съм отгледан в мъжка среда, сменил съм доста изискани дами, както и разглезени лигли, всички се мацат по един и същи начин, сякаш, им е заложено като условен рефлекс - както дишането. Вервай!
Ако жените нещо желаят - никой не може да ги спре - нито дума, нито брадва, нито нищо.
Те са създадени, за да са така изящни, за да радват, нас царете, и да дразнят себеподобните кралици.
...
Просто исках да укоря лейдито, че се води по изграден стереотип, вместо да подчертае истинските си черти на прекрасна натура земна.
Живо и здраво да е, както се харесва то, а не както го харесваме ние, в крайна сметка
П.С. Поетично ми е тази вечер, даеба, но при все, че такова лейди предизвиква такива емоции и мисли в мен, бивам значи още и животът ми върви добре.
If I Could Fly...