Каде се продават военни кубинки в Стара Загора?

Всичко свързано с град Стара Загора.
Публикувай отговор
Аватар
jerry
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Местоположение: S. Wind Основен Клас: Mage Слабост: Mele Damge Питие: Бира

Каде се продават военни кубинки в Стара Загора?

Мнение от jerry »

От каде мога да си купя хубави кубинки и долу-горе каква им е цената?
Аватар
shaffer
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от shaffer »

Ловно-рибарския :) или в събота на пазара за колите в колюганчево
Аватар
PACHO26
Потребител
Потребител

Мнение от PACHO26 »

на центъра на с.Богомилово,има кубинки ,кумофлажи и т.н.,кубинките вървяха 30-35лв но се чуваше че ще ги вдигат,понеже им вдигнаха цената когато ги дават на военни и полицаи и те не ги продават

ако се интересуваш от полицейски кубинки 42 номер за 30 лв--ми пиши имам за продаване
Аватар
6amana
Начинаещ
Начинаещ

Мнение от 6amana »

Бягай в АРМИЯТА там ги раздават без пари шегувам се има ги на много места но най качествни са на богомилово там ги има и старите модели
Аватар
Arctic_Night
Новак
Новак

Мнение от Arctic_Night »

PACHO26 написа:на центъра на с.Богомилово,има кубинки ,кумофлажи и т.н.,кубинките вървяха 30-35лв но се чуваше че ще ги вдигат,понеже им вдигнаха цената когато ги дават на военни и полицаи и те не ги продават

ако се интересуваш от полицейски кубинки 42 номер за 30 лв--ми пиши имам за продаване
здрасти кога е този пазар в богомилово (като ден и час) ? търся нещо 44-45 номер..
If I Could Fly...

Аватар
Matrix_man
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от Matrix_man »

Arctic_Night написа:
PACHO26 написа:на центъра на с.Богомилово,има кубинки ,кумофлажи и т.н.,кубинките вървяха 30-35лв но се чуваше че ще ги вдигат,понеже им вдигнаха цената когато ги дават на военни и полицаи и те не ги продават

здрасти кога е този пазар в богомилово (като ден и час) ? търся нещо 44-45 номер..
Винаги когато съм минавал от там с колата съм виждал сергията, имат нещо като "център" и е там.
Athlon64 3400+,Asus K8N,Sapphire X1950GT,1256MB Kingston DDR400,160GB Seagate,Nec DVD-RW3520A,BlueStorm450W,Active coll AC4G-D,17" LCD Sceptre-X7 Naga II,Chronos Video Shuttle II,M$ Wireless Desktop Elite Keyboard,M$ Wireless IntelliMouse Explorer2.0
Аватар
absurd4o
Потребител
Потребител

Мнение от absurd4o »

Махнаха ви казармата,вие РЕВНАХТЕ за кубинки.........Е НЯМА угодия ... :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
Arctic_Night
Новак
Новак

Мнение от Arctic_Night »

аз си взех имам приятел в МВР СТара Загора и нали им се полагат облекла ми даде неговите, като ги взе с моя номер... Мисля, че към 45лв бяха зимните, а летните не са хубави, защото имали дефект- разлепяла се подметката... и напук на един от горекоментиращите ще заявя, че вече цял месец си ги нося и нямам нито едно мазолче, пришка и т.н., а ми се сухо и топло на краката :)
If I Could Fly...

Публикувай отговор