Дюшеци

Всичко свързано с град Стара Загора.
Публикувай отговор
Аватар
lager
Потребител
Потребител

Дюшеци

Мнение от lager »

Абе някои да има идея, къде у наше градо се продават дюшеци (не матраци)???
Аватар
painkilller
Holy Diver

Мнение от painkilller »

МЕТРО :wink:
Аватар
[Sz]T-Rex
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от [Sz]T-Rex »

не съм много сигурен дали са матраци или дюшеци , ама срещу кафе Лолит ли е , Лолита ли е .. бе пазара за учебници зад унверсалния където е , че отзад тях .. (ебати обяснението му ударих и аз ..) с лице като застанеш срещу пощата на ляво 2 пресечки и пак наляво :roll:
.. няма такова обяснение заклевам се , и аз да съм и аз няа да го разбера.. извинявам се за което :oops:
Аватар
Vesenceto
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от Vesenceto »

срещу родилно на бул. "Руски" продават
Аватар
lager
Потребител
Потребител

Мнение от lager »

[Sz]T-Rex написа:не съм много сигурен дали са матраци или дюшеци , ама срещу кафе Лолит ли е , Лолита ли е .. бе пазара за учебници зад унверсалния където е , че отзад тях .. (ебати обяснението му ударих и аз ..) с лице като застанеш срещу пощата на ляво 2 пресечки и пак наляво :roll:
.. няма такова обяснение заклевам се , и аз да съм и аз няа да го разбера.. извинявам се за което :oops:
Странно ама май го намерих магазина, че даже и имаше. Благодаря за упътването :lol:
Аватар
[Sz]T-Rex
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от [Sz]T-Rex »

8O 8O 8O
АхаХАхаХА ..
е , радвам се :) .. за мен беше удоволствие да те насоча , макар и доста объркващо , ДОРИ ЗА МЕН :D
Аватар
zm
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от zm »

[Sz]T-Rex написа:не съм много сигурен дали са матраци или дюшеци , ама срещу кафе Лолит ли е , Лолита ли е .. бе пазара за учебници зад унверсалния където е , че отзад тях .. (ебати обяснението му ударих и аз ..) с лице като застанеш срещу пощата на ляво 2 пресечки и пак наляво :roll:

:mrgreen:
Публикувай отговор