Аз пък викам да направим една тема, в която всеки да постне снимка на полицай в прегрешение. Много хора вече имат телефони, с които лесно да снимат това и онова. Така че нека да запълним една подобна тема . И на края на годината да изберем коя е най-голямата изцепка на хората от КАТ
CrashAndBurn написа:Аз пък викам да направим една тема, в която всеки да постне снимка на полицай в прегрешение. Много хора вече имат телефони, с които лесно да снимат това и онова. Така че нека да запълним една подобна тема . И на края на годината да изберем коя е най-голямата изцепка на хората от КАТ
това е добра идея но ми хрумна още нещо защо да не направим една тема къде са обичайните места на който чакат за да може да се избегне евентуалната среща с тях
sawo написа:По принцип не трябва ли да не преследват престъпниците с това скъпо оборудване
Ами ти не мислиш ли че като нарушаваш закона за движение по пуътищата , че това те прави престъпник по смисъла на думите ти? Българина си мисли не как да спазва законите а как да има най малко досег с властите които съблюдават за спазването на тез закони макар и да е в нарушение .Няма да се оправим скоро с такъв начин на мислене
Поправи ме ако греша, но престъпник е този който нарушава закона?Все пак не съм чел тълковния речник но мисля че това беше.Съответно като караш примерно със 120 вместо с 90 ти нарушаваш закона за движение по пътищата и това се наказва със съответното наказание